24.11.2025, 15:11
Czy ktoś moze ma doświadczenia z laserowym usuwanie blizn?
Czy jesteście zadowoleni z rezultatów?
|
Kraków laserowe usuwanie blizn
|
|
24.11.2025, 15:11
Czy ktoś moze ma doświadczenia z laserowym usuwanie blizn?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.11.2025, 16:46
Warto chociaż skonsultować się ze specjalistą, bo czasem nawet starsze blizny da się wyraźnie poprawić. W Krakowie sporo osób poleca DER-MED – mają w ofercie laser frakcyjny, który jest jednym z częściej używanych przy tego typu problemach. Z tego co widziałam, da się u nich umówić na samą konsultację bez zobowiązań. Szczegóły znajdziesz tutaj: https://dermed.pl/pl/uslugi/lista/depila...roterapia/
Moja znajoma ogarniała temat usuwania blizn w Krakowie, bo miała pamiątkę po trądziku i mega jej to przeszkadzało. Mówiła, że najważniejsze to nie iść gdziekolwiek, tylko tam, gdzie mają różne lasery i lekarza, który dobierze metodę pod konkretną bliznę. Przewinęła jej się Klinika Miracki i podobno mają bardzo dużo technologii, więc nie robią wszystkiego jednym urządzeniem. Ja z ciekawości sprawdziłam i faktycznie widać, że temat jest traktowany medycznie, a nie „na szybko”.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|