Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Czy warto inwestować w e-commerce?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 567
Liczba wątków: 557
Reputacja:
0
Sklepy internetowe wyrastają jak grzyby po deszczu, ale czy to wciąż opłacalny kierunek? Coraz trudniej się wyróżnić, ale z drugiej strony zakupy online rosną z roku na rok. Może ktoś z was próbował już swoich sił w e-commerce i może podzielić się wrażeniami? Ja ostatnio przeglądałem różne Pomysły na biznes i muszę przyznać, że niektóre pomysły w tej branży brzmią naprawdę świeżo. Ciekawe, jak długo jeszcze ten rynek będzie tak dynamiczny.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
W dzisiejszych czasach szybki i stabilny internet to podstawa – używamy go przy pracy, nauce czy dla rozrywki. Dobrze, że są strony, które pomagają w wyborze najlepszej oferty. Czasem warto przejrzeć najtańszy internet mobilny bez limitu, bo to świetne rozwiązanie dla tych, którzy nie chcą martwić się o przekroczenie limitów. Idealne do streamingu i gier online!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,178
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Dobrze przemyślane opakowania to nie tylko ochrona towarów w drodze do klienta, ale również dobre pierwsze wrażenie. Kiedy zwracamy uwagę na różne formy opakowań - od spożywczych po papierowe torby czy eko-alternatywy zyskujemy więcej niż tylko wygląd. Warto zajrzeć tutaj: https://yanko.com.pl/ i zgłębić temat.
Grupa: Przyjaciel
Liczba postów: 453
Liczba wątków: 25
Reputacja:
4
Nie wiem czy warto inwestować w te rzeczy ale jak już masz sklep internetowy to pewnie doceniasz dobre opakowania i sklepy takie jak Pakolandia, jest tam też Wiem że folia bąbelkowa jest w dostępna w sklepie Pakolandia, są tam też worki i kartony i jakieś inne opakowania, może się też komuś przydadzą
Liczba postów: 273
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
Niestety, ale życie w Polsce się komplikuje i to dlatego, że jesteśmy zdecydowanie najbardziej rozwijającym się krajem ostatnich dekad. Pomagają nam w tym różne instytucje, ale my również musieliśmy im coś oddać, a mianowicie naszą suwerenność. Przykładowo internet unia europejska również reguluje, ale tak, byśmy się rozwijali. Moim zdaniem ważne jest, by wiedzieć, jakie mamy ograniczenia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: