15.09.2025, 21:56
Jakie jest Wasze zdanie na temat kosmetyków naturalnych? Słyszałyście może, że można zamówić w dozie takie do wykonania przez farmaceutkę?
|
kosmetyki naturalne
|
|
15.09.2025, 21:56
Jakie jest Wasze zdanie na temat kosmetyków naturalnych? Słyszałyście może, że można zamówić w dozie takie do wykonania przez farmaceutkę?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
18.09.2025, 09:07
Często korzystam i mogę polecić, duże lepiej sprawdzają się u mnie niż takie gotowe produkty. DOZ bardzo szybko realizuje takie zamówienia, ceny też mają atrakcyjne.
22.09.2025, 10:47
Ostatnio zaczęłam ograniczać ilość kosmetyków w łazience. Zamiast wielu toników i mgiełek, rozważam stosowanie jednego produktu – np. hydrolatu. Naturalne hydrolaty podobno są dość uniwersalne. Trafiłam przy okazji na stronę https://pellesana.pl/ - sklep z surowcami kosmetycznymi Pellesana. Zastanawiam się, czy to faktycznie może uprościć pielęgnację - dajcie znać co sądzicie!
06.10.2025, 00:17
Chętnie dopytam o te leki recepturowe, czy w dozie wykonają dla mnie też lek z dodatkiem antybiotyku?
08.10.2025, 15:46
Myślę, że nie będzie z tym problemu. Moja recepta była dość skomplikowana, a w DOZ zrealizowali ją od razu. Wszystko gotowe w terminie i w dobrej cenie.
16.10.2025, 21:36
A czy takie maści ale z dodatkiem antybiotyku też można u nich zamówić?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|