13.08.2025, 14:15
Moim zdaniem nie ma co szukać pracy za granicą, kiedy mnóstwo fajnych ofert pracy jest w Polsce i to na fajnych warunkach.
|
Praca za granicą
|
|
13.08.2025, 14:15
Moim zdaniem nie ma co szukać pracy za granicą, kiedy mnóstwo fajnych ofert pracy jest w Polsce i to na fajnych warunkach.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
14.08.2025, 13:33
Czy to ma sens - zawodoze.pl/stargard/ myśląc o pracy za granicą?
Jak było u was? Interesuje mnie kwestia przygotowania zawodowego. Na co należy zwrócić uwagę, aby całość miała ręce i nogi? Jakieś pewniaki?
21.08.2025, 08:31
Ja bym poleciła Mondi, bo od pierwszej rozmowy wszystko było jasne – warunki, stawka, zakwaterowanie. Zero niedomówień.
22.08.2025, 08:17
Przez Mondi trafiłem do pracy na magazynie – wszystko jasne, bez zbędnych formalności i przeciągania.
23.08.2025, 09:34
Dla mnie Mondi to przykład agencji, która nie robi problemów i dotrzymuje ustaleń – takich firm powinno być więcej.
18.09.2025, 13:13
Pracowałem przez Mondi w Niemczech i wszystko było tak jak w umowie. Prosta praca na magazynie, kasa na czas, mieszkanie też załatwili.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.09.2025, 18:49
Agencja pracy tymczasowej https://niden.pl zapewnia bezpieczne zatrudnienia w Holandii i pełne wsparcie koordynatora.
29.09.2025, 11:42
Nie każdy jest sobie w stanie pozwolić na taki wyjazd za granicę. ja od jakiegoś czasu szukam dodatkowego zajęcia ale u nas w Polsce, mysle, że praca wieczorami przy komputerze to super zajęcie. Możliwości jest wiele, z tego co wiem to mnóstwo osób chwali sobie prace jako konsultant kosmetyczny. Avon ma w tym zakresie bardzo fajną ofertę
14.10.2025, 17:36
Praca za granicą zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem, zwłaszcza jeśli oferty pochodzą z nieznanych źródeł. Dlatego warto rozważyć szukanie zatrudnienia za pośrednictwem sprawdzonej agencji pracy https://radiobiper.info/2025/01/15/na-co...cji-pracy/ . Agencja pomaga zweryfikować legalność ofert, przygotowuje niezbędne dokumenty i dba o to, aby wszystkie warunki były jasno określone jeszcze przed wyjazdem. Dzięki temu możesz uniknąć nieuczciwych pośredników i nieprzyjemnych niespodzianek na miejscu.
21.10.2025, 14:59
Bo? Jedziesz do de na gotowo, na robote z Mondi, masz tam nocleg i robote załatwiony, kasa konkretna w euro. Na spokojnie po 2 tysiaki i więcej. Robota cięzka ale za taką kase ok
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|