07.10.2025, 15:04
Czy możecie polecić adwokata z Sopotu, który skutecznie prowadzi rozwody z podziałem majątku i nieruchomości?
|
Adwokat z trójmiasta
|
|
07.10.2025, 15:04
Czy możecie polecić adwokata z Sopotu, który skutecznie prowadzi rozwody z podziałem majątku i nieruchomości?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
14.10.2025, 13:46
Dołączam do wątku – ciekawe, czy mecenas Mindykowski prowadzi też sprawy o podział majątku.
14.10.2025, 13:53
15.10.2025, 15:13
Z mojego punktu widzenia https://lwroblewski.pl/specjalizacje/prawo-spadkowe/
to dobra propozycja. Usługi wykonywane są solidnie i z dbałością o szczegóły, a ceny pozostają bardzo przystępne.
21.10.2025, 10:42
Kwestie związane z podziałem majątku po rozwodzie mogą obejmować nie tylko nieruchomości, ale także oszczędności, zobowiązania czy udziały w firmach. Mecenas Mindykowski, działający na terenie Trójmiasta, pomaga klientom przygotować się do takiego postępowania, analizując szczegóły i doradzając najlepsze rozwiązania. Dzięki indywidualnemu podejściu potrafi znaleźć kompromis tam, gdzie emocje często utrudniają porozumienie.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|