14.08.2025, 14:55
Oferta Dunlopa obejmuje ogumienie dopasowane do nośności i warunków eksploatacji – od transportu ciężkiego po rolnictwo i budowę. Dunlop to okuł wytrzymałości i pewności.
|
opony dunlop
|
|
14.08.2025, 14:55
Oferta Dunlopa obejmuje ogumienie dopasowane do nośności i warunków eksploatacji – od transportu ciężkiego po rolnictwo i budowę. Dunlop to okuł wytrzymałości i pewności.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
18.09.2025, 07:35
Oj.. ja ich akurat nie znam... ale kumpel ostatnio mówił mi sporo dobrego o RoadX RXMOTION H12 i sama zaczęłam się zastanawiać, bo podobno fajnie trzymają na mokrym i są ciche, a cenowo całkiem ok. Może sam sobie zerkniesz na https://www.hurtopony.pl/opony-osobowe-roadx.html i je sprawdzisz ??
01.10.2025, 23:09
Zakup w niskiej cenie to nie wszystko. Decydując się na Tanie opony używane dobrze jest wybrać sprawdzonego sprzedawcę oferującego gwarancję lub możliwość zwrotu.
28.10.2025, 12:05
Nasze pojazdy zajmują się głównie transportem kontenerowym po autostradach. Wydaje mi się, że opony tir z niższej półki mogą być wystarczające, bo trasy są łatwe. Warto oszczędzać, jeśli nie jeździmy w górach. Chciałabym zapytać o opinię, czy AlleOpony24.pl ma w ofercie budżetowe opony, które mają wysoki indeks nośności i czy warto je wybierać na długie proste trasy?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|