Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Praca za granicą
Moim zdaniem nie ma co szukać pracy za granicą, kiedy mnóstwo fajnych ofert pracy jest w Polsce i to na fajnych warunkach.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Czy to ma sens - zawodoze.pl/stargard/ myśląc o pracy za granicą?
Jak było u was? Interesuje mnie kwestia przygotowania zawodowego.
Na co należy zwrócić uwagę, aby całość miała ręce i nogi?
Jakieś pewniaki?
Odpowiedz
Ja bym poleciła Mondi, bo od pierwszej rozmowy wszystko było jasne – warunki, stawka, zakwaterowanie. Zero niedomówień.
Odpowiedz
Przez Mondi trafiłem do pracy na magazynie – wszystko jasne, bez zbędnych formalności i przeciągania.
Odpowiedz
Dla mnie Mondi to przykład agencji, która nie robi problemów i dotrzymuje ustaleń – takich firm powinno być więcej.
Odpowiedz
Pracowałem przez Mondi w Niemczech i wszystko było tak jak w umowie. Prosta praca na magazynie, kasa na czas, mieszkanie też załatwili.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Agencja pracy tymczasowej https://niden.pl zapewnia bezpieczne zatrudnienia w Holandii i pełne wsparcie koordynatora.
Odpowiedz
Nie każdy jest sobie w stanie pozwolić na taki wyjazd za granicę. ja od jakiegoś czasu szukam dodatkowego zajęcia ale u nas w Polsce, mysle, że praca wieczorami przy komputerze to super zajęcie. Możliwości jest wiele, z tego co wiem to mnóstwo osób chwali sobie prace jako konsultant kosmetyczny. Avon ma w tym zakresie bardzo fajną ofertę Uśmiech
Odpowiedz
Praca za granicą zawsze wiąże się z pewnym ryzykiem, zwłaszcza jeśli oferty pochodzą z nieznanych źródeł. Dlatego warto rozważyć szukanie zatrudnienia za pośrednictwem sprawdzonej agencji pracy https://radiobiper.info/2025/01/15/na-co...cji-pracy/ . Agencja pomaga zweryfikować legalność ofert, przygotowuje niezbędne dokumenty i dba o to, aby wszystkie warunki były jasno określone jeszcze przed wyjazdem. Dzięki temu możesz uniknąć nieuczciwych pośredników i nieprzyjemnych niespodzianek na miejscu.
Odpowiedz
Bo? Jedziesz do de na gotowo, na robote z Mondi, masz tam nocleg i robote załatwiony, kasa konkretna w euro. Na spokojnie po 2 tysiaki i więcej. Robota cięzka ale za taką kase ok
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama