24.09.2025, 07:33
Hej, planuję małą siłownię w domu i zastanawiam się, co się faktycznie przydaje. Chodzi mi o sprzęt bezpieczny, solidny i w miarę nieduży. Ktoś coś sprawdzonego może polecić?
|
planuję małą siłownię w domu
|
|
24.09.2025, 07:33
Hej, planuję małą siłownię w domu i zastanawiam się, co się faktycznie przydaje. Chodzi mi o sprzęt bezpieczny, solidny i w miarę nieduży. Ktoś coś sprawdzonego może polecić?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
24.09.2025, 18:51
Świetny pomysł! Sam rozważam zagospodarowanie jednego pomieszczenia na domową siłownię i również jestem na etapie poszukiwania dobrego sprzętu i suplementów, więc chętnie skorzystam z wszelkich wskazówek i polecajek
25.09.2025, 12:50
Też miałem problem z ograniczoną przestrzenią, ale ostatnio trafiłem na stronę https://www.k-sport.com.pl/pol_m_Asortym...E-305.html. Mają fajne kompaktowe wyciągi i atlasy, które spokojnie zmieszczą się w małym pokoju, a dają możliwość treningu pleców i ramion. Ja zamówiłem u nich wyciąg KSG020 i jestem zadowolony – solidny i stabilny.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|