Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Dermokosmetyki do salonu kosmetycznego
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 893
Liczba wątków: 59
Reputacja:
0
Hej! Zastanawiam się, czy ktoś z Was korzysta z dermokosmetyków Optimum Derma w codziennej pracy gabinetowej? Widziałam, że Lumis Group oferuje możliwość prezentacji ich produktów czy to rzeczywiście pomaga i może któraś z Was korzystała?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 171
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Ja wprowadziłam produkty po takiej prezentacji i nie żałuję. Można zobaczyć realne efekty na skórze, a nie tylko opierać się na ulotkach czy opisach producenta.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,307
Liczba wątków: 90
Reputacja:
0
(10.09.2025, 12:54)Kamcia44 napisał(a): Ja wprowadziłam produkty po takiej prezentacji i nie żałuję. Można zobaczyć realne efekty na skórze, a nie tylko opierać się na ulotkach czy opisach producenta.
Zerknij tu https://lumisgroup.pl/optimum-derma/ tam masz pełne info o marce i możliwościach współpracy. Coraz częściej spotykane w gabinetach, także widać że zyskują naprawdę duże zainteresowanie oraz zaufanie.
Liczba postów: 110
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
zawsze warto zestawić to z innymi markami i samodzielnie ocenić, które najlepiej pasują do profilu klientek w danym gabinecie.
Liczba postów: 156
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
18.09.2025, 12:41
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2025, 12:42 przez Kronos90.)
Prezentacja od Lumis Group dużo daje, bo można zobaczyć jak wygląda cała procedura zabiegowa. My dopiero po takim spotkaniu przekonaliśmy się, że to faktycznie kosmetyki na wysokim poziomie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,844
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
Uwielbiam testować kosmetyki, które ułatwiają życie i dodają pewności siebie. Teraz moim numerem jeden są pianki brązujące z https://tanexpert24.pl/. Skóra wygląda pięknie opalona i zdrowa – idealne na jesienne dni.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium i Wspierający .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości