02.09.2025, 06:35
Orientuje się ktoś, gdzie można kupić porządne elementy do małej instalacji solarnej 12V? Chodzi mi o zestaw do zasilania kilku urządzeń w altanie – pompa, oświetlenie itp.
|
gdzie można kupić porządne elementy do małej instalacji solarnej
|
|
02.09.2025, 06:35
Orientuje się ktoś, gdzie można kupić porządne elementy do małej instalacji solarnej 12V? Chodzi mi o zestaw do zasilania kilku urządzeń w altanie – pompa, oświetlenie itp.
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
05.09.2025, 07:25
Jak budujesz własny system off-grid, zasilanie autonomiczne do jakiegoś urządzenia czy oświetlenia, albo po prostu szukasz konkretnych rozwiązań pod OZE to wchodź na https://e-sklad.pl/. Mają przemyślaną ofertę, bo wszystko od pomp 12V sterowania na 12V po akcesoria do fotowoltaiki a nawet zbiorniki ze stali nierdzewnej CWU. Co ważne, produkty są dobrej jakości i często stosowane w praktyce, nie tylko "na papierze".
18.09.2025, 17:18
Jeśli masz fotowoltaikę, to również pompa ciepła może być nią zasilana.
28.09.2025, 15:07
Moja siostra właśnie urządza kuchnię i stanęła przed dylematem dotyczącym płytek. Okazało się, że kluczowe pytanie to jaka fuga do płytek rektyfikowanych, żeby efekt był naprawdę elegancki. Sama byłam zaskoczona, że odpowiednia fuga może tak wpłynąć na wygląd wnętrza. To niby detal, ale ma ogromne znaczenie dla końcowego efektu. Co sądzicie ?
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|