Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shopelo - Otwórz własny sklep internetowy
Sprzedaż online nie musi być wyzwaniem logistycznym ani finansowym. Shopelo udowadnia, że można uruchomić własny sklep szybko, bez skomplikowanych formalności i wysokich kosztów. W jednym miejscu masz hosting, domenę, certyfikat SSL, integracje z kurierami i płatnościami. Nawet jeśli napotkasz przeszkodę – możesz liczyć na pomoc techniczną. A co najlepsze – wszystko działa tak, jak powinno. Bez zbędnych komplikacji. Po prostu prosty sklep internetowy.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Przez ostatnie tygodnie analizowałam, co dokładnie w mojej pracy sprzedażowej mogłabym poprawić, bo czuję, że nie wykorzystuję pełni swojego potencjału. Szukając inspiracji, trafiłam na temat efektywna sprzedaż i od razu pomyślałam, że to coś, czego mi brakuje. Wydaje mi się, że skupienie na konkretnych technikach i narzędziach może bardzo pomóc w lepszym zamykaniu transakcji. Chciałabym poznać, jak inni radzą sobie z podnoszeniem skuteczności swoich działań sprzedażowych. Czy ktoś korzystał z takich warsztatów i zauważył realne zmiany?
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama