29.05.2025, 12:36
Szukam warsztatów, które pomogą mi lepiej radzić sobie z napięciem i stresem. Chciałabym nauczyć się metod, które pomogą mi zarówno w pracy, jak i w relacjach. Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie?
|
Szukam warsztatów na stres
|
|
29.05.2025, 12:36
Szukam warsztatów, które pomogą mi lepiej radzić sobie z napięciem i stresem. Chciałabym nauczyć się metod, które pomogą mi zarówno w pracy, jak i w relacjach. Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie?
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
30.05.2025, 11:58
Praktyczne warsztaty redukcji stresu odbędą się w Warszawie. Spotkanie poprowadzi Agnieszka Tuczyńska-Bieniek, specjalistka w pracy z traumą i stresem, która wprowadzi uczestników w techniki świadomego oddechu, TRE oraz relaksacji przy muzyce. Będzie to intensywny dzień pracy nad stresem i napięciem, z naciskiem na praktyczne metody, które można stosować na co dzień. Warsztaty odbędą się w Fundacji Wsparcia Społecznego „Twoja Przyszłość”, a zapisy prowadzone są pod adresem: agnieszka.tuczynska@autograf.pl oraz telefonicznie: 604-061-042.
12.06.2025, 09:55
Ostatnio moją uwagę przyciągnęły techniki sprzedaży b2b . Warsztaty organizowane przez tę firmę są prowadzone bardzo profesjonalnie, a do tego można wynieść z nich naprawdę dużo wartościowej wiedzy. A jakie wy macie na ten temat zdanie?
18.07.2025, 17:16
Moim zdaniem świetnym pomysłem są warsztaty, które uczą, jak radzić sobie z napięciem poprzez lepsze zarządzanie sobą i swoimi wyborami. Warto przy tym poznać techniki decyzyjne, które pomagają zmniejszyć stres związany z odpowiedzialnością i ciągłym podejmowaniem trudnych decyzji. Takie podejście pozwala zyskać większy spokój i kontrolę nad codziennymi wyzwaniami. Firmą, którą mogę polecić w tym zakresie, jest Human Skills – mają bardzo przemyślaną ofertę.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|