Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Obozxy letnie dla dzieci?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 118
Liczba wątków: 68
Reputacja:
0
Mam nadzieje, że nie za wcześnie na poszukiwania, ale orientuje się ktoś, czy są już dostępne jakieś obozy letnie? Najbardziej zależy mi na sportowych, bo dziecko uwielbia każdy możliwy ruch. Chętnie zerknę na to co jest.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 657
Liczba wątków: 310
Reputacja:
0
https://sportomania.pl/ otworzyła niedawo zapisy na obóz letni na Mazurach. Na stronie w masz masę info, zarówno cały program dnia, jak i czekające na dzieci atrakcje. Cenowo to mają konkurencyjnie, a wolne miejsca, mimo tak odległego terminu uciekają strasznie.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,544
Liczba wątków: 9
Reputacja:
1
Jak ktoś nie ma czasu na dłuższy urlop, to takie wycieczki jednodniowe zagraniczne z gdańska to fajna opcja. Wsiadasz rano, wracasz wieczorem, a i tak można coś zobaczyć i się oderwać. Widziałam tam różne kierunki, nie tylko klasyka typu Berlin, ale też Czechy czy Litwa. Ktoś już z tego korzystał?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: