Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Rozwód
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Jeżeli szukasz miejsca, które oferuje profesjonalną pomoc psychologiczną i psychiatryczną, polecam Gabinet Afekt. Specjaliści z ogromnym zaangażowaniem pomagają w radzeniu sobie z różnymi trudnościami. Cieszę się, że trafiłem na tak wspaniały zespół.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
03.01.2025, 01:37
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.01.2025, 01:37 przez dariaa.)
A czy ktoś z was korzystał z programu- Jak odzyskać Eks w 90 dni? Tak pytam, ponieważ znalazłam ostatnio właśnie firmę Instytut Psychologii Związków, która w tym kierunku świadczy usługi na wysokim poziomie i prowadzi program, który pomaga rozwiązać kryzys, naprawić równowagę zaangażowania, pomaga pracować nad sobą i zauważać swoje błędy. Warto do niego przystąpić.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 442
Liczba wątków: 1
Reputacja:
0
W sytuacji, kiedy życie się wali, a raczej rozwód można do tego zaliczyć, dobrze by było umówić się dla zdrowia psychicznego z psychologiem. Co o tym sądzicie? Na przykład widziałem taką ofertę psychologa z Legionowa https://milenarawska.pl/, nie byłem z tym gabinecie, ale może będziecie w stanie coś o tym miejscu napisać?
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,458
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Życie wiadomo, że układa różnie karty, ale ważne jest to, żeby może od razu wszystkiego jednak nie przekreślać. Jak czujecie, że ten rozpad to błąd i zależy wam na połówce, to warto próbować sił w odbudowaniu relacji. W tym zakresie może wam pomóc robert marchel i jego program odzyskiwania eks.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości