Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kosmetyki
To ja muszę przyznać, że fajne produkty oferuje firma 4 Szpaki. Tam jest z czego wybierać i macie przede wszystkim produkty naturalne, o wyjątkowym składzie. Ja właśnie chciałabym zamówić dla siebie antyperspirant w kremie, który zapewnia doskonałą świeżość i nie podrażnia skóry.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Z dobrych kosmetyków bardzo lubię polską marke Bielenda, kupuje w Biedronce świetne kosmetyki do twarzy z linii Skin academy Solution.
Odpowiedz
ja od wielu już lat jestem wierna kosmetykom z Eveline Cosmetics Uśmiech mają super kolorówkę, czekam zawsze na pomadkowe nowości. Ostatnio pojawiła się seria Kiss Me Quick i oczywiście skusiłam się na kilka kolorów. Super trwałość, konsystencja i cena.

[Obrazek: 462561581-529439069864165-7863961117585172906-n.jpg]
Odpowiedz
pojawił mi się trądzik i lekarz dermatolog przepisał mi na niego kremy robione w aptece, plus mleczko do mycia twarzy, robiłam w DOZ bo oni mają zaplecze do takich kosmetyków, cena bardzo przyjazna dla kieszeni
Odpowiedz
Zawsze miałam problem, z tym że moje kosmetyki zaostrzały problemy z cerą, ale odkąd stosuję kosmetyki firmy Nanili, wszystko się zmieniło. Produkty są lekkie, ale jednocześnie naprawdę skuteczne w walce z niedoskonałościami. Kto z Was próbował już tych kosmetyków? Jakie zmiany zauważyliście w swojej skórze? Kosmetyki Nanili doskonale sprawdzają się w dolegliwościach cery problematycznej, a przy moim uporczywym trądziku okazały się nieocenione.
Odpowiedz
a co powiecie na kosmetyki stworzone na bazie srebra koloidalnego ? Są bardzo skuteczne jeśli chodzi o łagodzenie podrażnień i regenerację skóry. Można je kupić w sklepie https://naturamedica.pl/. Szeroki wybór, świetna jakość a do tego niewysokie ceny i bardzo szybki czas realizacji zamówień.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jak szukacie dobrych kosmetyków przeciwzmarszczkowych polecam linie Royal Rose marki Bielenda, doskonałe kosmetyki z olejkiem z dzikiej róży
Odpowiedz
Powiem wam, że mnie bardzo spodobała się jednak perfuma meska
Odpowiedz
Co sądzicie o zabiegach medycyny estetycznej?

stoły warsztatowe
Odpowiedz
Z kosmetyków jakiej firmy korzystacie i dlaczego?

Naprawa telefonów Szczecin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama