Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Bardzo suche i kręcone włosy - jak o nie dbać?
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,276
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Jeśli szukasz eleganckich gumek do włosów, które jednocześnie dbają o ich zdrowie, odwiedź https://sensilk.pl/kategoria-produktu/ak...do-wlosow/. Gumki wykonane z naturalnego jedwabiu są miękkie i delikatne, co chroni włosy przed uszkodzeniami. Idealnie sprawdzą się zarówno na co dzień, jak i przy wyjątkowych okazjach.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,668
Liczba wątków: 14
Reputacja:
1
Pielęgnacja męskich włosów wymaga regularnej dbałości i wyboru odpowiednich produktów. Warto zwrócić uwagę na codzienną higienę, nawilżenie i ochronę przed uszkodzeniami. Więcej o tym, jak dbać o włosy, przeczytasz tutaj: https://www.barberlife.pl/2024/08/wosy-m...nowac.html. Myślę, że nie będziesz żałował.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Znakomity do włosów jest hydrolat ze skrzypu polnego, mega odbudowuje zniszczone włosy, wzmacnia je, nie wypadaja tak. Pomaga tez pozbyc się łupieżu. Miałam bardzo suche, łamliwe włosy odkąd używam Hydrolat mam piekne, lśniące włosy
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Dobre urządzenie do stylizacji włosów powinno łączyć w sobie funkcje suszenia i prostowania, co zapewnia wygodę w codziennym użytkowaniu. Ciekawą opcją jest aeroprostownica BaByliss AS6550E Air Wand, która pozwala na łatwe modelowanie włosów. Dzięki innowacyjnej technologii, można osiągnąć pożądany efekt w krótszym czasie. To idealne rozwiązanie dla osób szukających funkcjonalności w jednym sprzęcie.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 23
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Do suchych włosów doskonałe sa kosmetyki z Bielendy z linii Hair Coach
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
na suche, zniszczone wlosy bardzo dobrymi kosmetykami beda Hair Coach od Bielendy. swietnie nadaja blasku, poprawiaja jakosc
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 2,133
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Ja niestety nie mam za dużo czasu, żeby dbać o swoje włosy, ale znalazłam do tego produkt doskonały - spray INOAR MAgic One 7. Rewelacja. Ma mase korzyści, a najlepsze jest to, że nie potrzeba długiej i skomplikowanej pielęgnacji - wystarczy kilka kliknięć.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: