Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bardzo suche i kręcone włosy - jak o nie dbać?
Jeśli szukasz eleganckich gumek do włosów, które jednocześnie dbają o ich zdrowie, odwiedź https://sensilk.pl/kategoria-produktu/ak...do-wlosow/. Gumki wykonane z naturalnego jedwabiu są miękkie i delikatne, co chroni włosy przed uszkodzeniami. Idealnie sprawdzą się zarówno na co dzień, jak i przy wyjątkowych okazjach.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Pielęgnacja męskich włosów wymaga regularnej dbałości i wyboru odpowiednich produktów. Warto zwrócić uwagę na codzienną higienę, nawilżenie i ochronę przed uszkodzeniami. Więcej o tym, jak dbać o włosy, przeczytasz tutaj: https://www.barberlife.pl/2024/08/wosy-m...nowac.html. Myślę, że nie będziesz żałował.
Odpowiedz
Znakomity do włosów jest hydrolat ze skrzypu polnego, mega odbudowuje zniszczone włosy, wzmacnia je, nie wypadaja tak. Pomaga tez pozbyc się łupieżu. Miałam bardzo suche, łamliwe włosy odkąd używam Hydrolat mam piekne, lśniące włosy
Odpowiedz
Dobre urządzenie do stylizacji włosów powinno łączyć w sobie funkcje suszenia i prostowania, co zapewnia wygodę w codziennym użytkowaniu. Ciekawą opcją jest aeroprostownica BaByliss AS6550E Air Wand, która pozwala na łatwe modelowanie włosów. Dzięki innowacyjnej technologii, można osiągnąć pożądany efekt w krótszym czasie. To idealne rozwiązanie dla osób szukających funkcjonalności w jednym sprzęcie.
Odpowiedz
Do suchych włosów doskonałe sa kosmetyki z Bielendy z linii Hair Coach
Odpowiedz
na suche, zniszczone wlosy bardzo dobrymi kosmetykami beda Hair Coach od Bielendy. swietnie nadaja blasku, poprawiaja jakosc
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja niestety nie mam za dużo czasu, żeby dbać o swoje włosy, ale znalazłam do tego produkt doskonały - spray INOAR MAgic One 7. Rewelacja. Ma mase korzyści, a najlepsze jest to, że nie potrzeba długiej i skomplikowanej pielęgnacji - wystarczy kilka kliknięć.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama