Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wózek Moi+ od marki Cavoe
Szukam opinii o wózku z tematu. Mieliście jakąś styczność z wózkiem Moi+? Polecacie go?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Póki co jedyna styczność to ta w sklepie i wózek oceniam bardzo dobrze. O szczegóły wypytałam też obsługę sklepu, więc wiem o nim chyba wszystko. Jak chcesz - to śmiało pytaj Big Grin
Odpowiedz
Skoro oglądałaś w sklepie, to chciałam podpytać jak z wykonaniem wózka? Czy wiesz coś na temat tego czy faktycznie nadaje się dla dzieci przez całe wózkowanie? I mam nadzieję, że poradzi sobie w każdym terenie??
Odpowiedz
Jakość wykonania naprawdę ekstra. Starannie wykończony, wszystko super. Sądząc po wymiarach wózka, spacerówki i udźwigowi, to na pewno sprawdzi się do końca wózkowania. Jednocześnie na pewno nie będzie przy tym zbyt dużym obciążeniem dla rodzica.
Odpowiedz
Dzięki. Ta konwersacja mi wiele dała. Wątku nie usuwam, może komuś się przydadzą te informacje Big Grin
Odpowiedz
Zdecydowanie wypada dobrze na tle innych wózków. Opinie ma super, jakościowo jest spoko, a do tego można liczyć, że i funkcjami pozytywnie zaskoczy. POlecam
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli zastanawiacie się nad Cavoe Moi+, to mogę tylko potwierdzić, że warto. Wózek jest świetnie zaprojektowany, ma dużą gondolę, wygodną spacerówkę i łatwo się go prowadzi. Plus za solidną konstrukcję, która sprawia, że wózek sprawdzi się przez długi czas.
Odpowiedz
Od początku ten wózek miałam na uwadze. Nie ogranicza, dobry na każdy teren, ale też nadaje się w podróż. Ma wysoką nośność, duże oparcie i siedzisko w spacerówce, a ta rośnie razem z dzieckiem. Polecam
Odpowiedz
Wózek naprawdę dobry - zarówno jeśli chodzi o wykonanie jak i funkcjonalność. Podczas spacerów zapewni wygodę, spokój i bezpieczeństwo. Bardzo łatwy w obsłudze, lekki w składaniu.
Odpowiedz
Świetny wózek. Przez całe wózkowanie nie raz Ciebie zaskoczy. Świetnie wykonany i przemyślany.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama