Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
biuro podróży
Spędzamy w Polsce, uważam, ze u nas rownież jest wiele ciekawych miejsc, które dobrze jest odwiedzić.

Od siebie polecam domek w Okunince:
https://szyszka-okuninka.pl/

Super standard, fajne połózenie oraz balia z hydromasazem Uśmiech
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Cześć, natrafiłam na ofertę wycieczki do Gniezna i Biskupina na stronie fifitravel -  gniezno biskupin. Wygląda to na świetną okazję do zwiedzania historycznych miejsc w Polsce. Myślę, że to idealne na weekendowy wypad. Ktoś był?
Odpowiedz
Ja od lat korzystam z ofert biura Konsorcjum.pl i jak dla mnie są naprawdę bezkonkurencyjni. Konsorcjum.pl perfekcyjnie zorganizowało nasz rejs rzeczny w Afryce. Wysoki standard usług na statku, doświadczeni przewodnicy podczas wycieczek oraz opcja all inclusive sprawiły, że każdy dzień był relaksujący i pełen wrażeń. Mega polecam Big Grin
Odpowiedz
Jak dla mnie najlepiej wypada Konsorcjum.pl. Ostatni mój wyjazd z nimi był do Medjugorie. Biuro zadbało o każdy detal pielgrzymki. Przewodnicy byli nie tylko profesjonalni, ale również niezwykle życzliwi i pomocni. Hotel w sąsiedztwie kościoła św. Jakuba zapewniał nam wygodę i komfort przez cały pobyt.
Odpowiedz
Wycieczka do Gruzji z Konsorcjum.pl to był świetny wybór – bezpośredni lot, bagaż w cenie i super program! Cieszę się, że zdecydowałam się na ten kierunek, zdecydowanie było warto!
Odpowiedz
Ja miałam niezapomniane wakacje w Brazylii i Argentynie z biurem Konsorcjum.pl! Rio de Janeiro, majestatyczne Wodospady Iguassu i przygoda w Amazonii – to była prawdziwa podróż marzeń! Buenos Aires z tangiem na ulicach dodało jeszcze więcej klimatu. Konsorcjum.pl spisało się na medal, a dowolny termin wyjazdu to ogromny plus!
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Zalecam skorzystanie z oferty dostępnej na stronie http://wigrytravel.pl/product/default/pr...duct_id/80 . Oferowane tam usługi charakteryzują się wysoką jakością oraz konkurencyjnymi cenami.
Odpowiedz
Wycieczka Mozaika Indii z Konsorcjum.pl to niezapomniana przygoda – Mumbaj, wspaniałe zabytki i mała grupa sprawiają, że podróż jest kameralna i pełna niesamowitych wrażeń!
Odpowiedz
Bardzo polecam wycieczki z biurem Konsorcjum.pl! Najwyższy poziom usług, ciekawe miejsca i atrakcyjne ceny!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama