Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Zgrabny wózek Cavoe Moi+
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 187
Liczba wątków: 10
Reputacja:
0
Hejka. Właśnie kompletuję wyprawkę i jeśli chodzi o wybór wózka to jestem pewna, że potrzebuję czegoś zgrabnego i niedużego, bo mieszkam w mieście. W oko wpadł mi wspomniany Cavoe Moi+. Wydaje się być naprawdę spoko jednak najpierw chciałabym wiedzieć co wy o nim myślicie i jakei macie z nim doświadczenia?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Jeśli szukasz lekkiego i niedużego wózka, to ten taki jest. W dodatku przy całkiem rozsądnej cenie jest też bezpieczny i ma naprawdę spoko jakość.
Reputacja:
0
Jeszcze ważna sprawa - czy będzie to wózek dobry już do końca wózkowania?? Bardzo mi na tym zależy, żebym nie musiała już wymieniać wózka.
Liczba postów: 189
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Na pewno nie bedziecie musieli go wymieniać już do końca wózkowania. Ma wystarczająco duży udźwig, ale też wysokie oparcie i szerokie siedzisko. Jednocześnie nie jest cieżki, więc będzie się też dobrze Tobie prowadzić.
Reputacja:
0
Wychodzi na to, że teraz już wiem wszystko o wózku. Dziękuję więc za dyskusję - dla mnie wybór jest prosty
Liczba postów: 29
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Cavoe Moi+ to w takim razie dobry wybór Już tutaj padły wszystkie jego zalety. Decydując się na opcję 2w1 czyli gondola i spacerówka to masz załatwiony wózek do końca wózkowania. Wózki od Cavoe to są wózki które służą baaaardzo długo
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 2,168
Liczba wątków: 408
Reputacja:
0
Super wybór. Wózek nie tylko zgrabny, ale też waży niedużo - niecałe 7kg. Ma regulacje, które zapewnią wygodę dla rodzica podczas prowadzenia wózka, ale też przede wszystkim dziecku.
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Myślę, że ten wózek jest naprawdę okej. Z resztą też przykuł moją uwagę, a nawet miałam okazję go oglądać w wózku. Każdy detal jest tutaj starannie przemyślany, a ilość regulacji pozytywnie mnie zaskoczyl.
Liczba postów: 24
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Marka Cavoe oferuje naprawdę dobrze przemyślane wózki  Moi+ to model, który cieszy się świetnymi opiniami, szczególnie za jego wygodę i łatwość składania. Do tego jest wyposażony w wiele przydatnych funkcji, które ułatwiają codzienne życie z maluszkiem.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,153
Liczba wątków: 104
Reputacja:
1
Wózek na pewno należy do tych zgrabniejszych. Łatwo się składa. Moją uwagę przykuły też liczne regulacje, które mocno ułatwiają używanie go i zwiększają wygodę dziecka.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: