Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Podróż
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
(15.06.2022, 11:56)katsowa napisał(a): Cześć, gdzie planujecie najbliższą podróż? Ja właśnie wybieram się niedługo na wycieczkę objazdową, bo jadę z biurem konsorcjum.pl na Florydę, gdzie będziemy zwiedzać najważniejsze miejsca i między innymi Centrum Kosmiczne im. Kennedy’ego, które już dawno chciałam zobaczyć. A Wy co będziecie robić i gdzie jechać?
Ja też wybieram się z Konsorcjum.pl na wyjazd po najpiękniejszych parkach narodowych zachodniego wybrzeża. Od dawna marzyłam, żeby na własne oczy doświadczyć piękna USA! Dużą zaletą jest wysoki standard usług i brak dodatkowych opłat na miejscu. Nie mogę się już doczekać wyjazdu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 911
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
Jeśli poszukujesz fascynujących miejsc do wyjazdu w góry, zdecydowanie polecam sprawdzić ofertę Beskid Rose&SPA u których dostępne są pokoje nocleg Limanowa. To malowniczo położone miejsce, doskonale przygotowane na wypady zarówno z rodziną, jak i bliskimi. Osobiście byłam mile zaskoczona i na pewno wrócimy z mężem. Pozdrawiam serdecznie i dajcie znać, jakie wybraliście kierunki na nadchodzące wakacyjne wyjazdy!
Liczba postów: 25
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja skorzystałam z oferty biura Kosnorcjum.pl i właśnie zaplanowałam City Break do Rzymu w weekend majowy. Już nie mogę się doczekać. W programie jest zwiedzanie Rzymu i Watykanu, ale wszystko jest dograne tak, że będzie bez pośpiechu. Dodatkowo trafiłam na naprawdę atrakcyjną cenę.
Liczba postów: 65
Reputacja:
0
Jeśli szukasz wymarzonego wypoczynku, polecam wyjazd na Mauritius z biurem Konsorcjum.pl! Nasz pobyt w hotelu dla par był niezwykle romantyczny, a prywatna plaża zapewniła nam intymność i spokój.
Liczba postów: 42
Reputacja:
0
City Break w Rzymie z Konsorcjum.pl był strzałem w dziesiątkę! Zwiedzanie z przewodnikiem sprawiło, że poznaliśmy miasto w sposób niezwykle interesujący, a odwiedziny w Muzeach Kapitolińskich były prawdziwym wyjątkiem. Polecam każdemu, kto pragnie odkryć uroki Wiecznego Miasta i mieć świetny urlop.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 3,121
Liczba wątków: 108
Reputacja:
0
Podróżowanie rowerem nad morze to niezwykle ekscytujące doświadczenie, które pozwala na bezpośredni kontakt z przyrodą i intensywne odczuwanie piękna otaczającego krajobrazu. Rower daje możliwość wolności i elastyczności w podróżowaniu, co czyni ją nie tylko aktywnym, ale także bardzo satysfakcjonującym sposobem na zwiedzanie wybrzeża. Na stronie https://www.nocnyrower.com/rowerem-nad-m...ezon-2024/ można znaleźć cenne informacje .
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 10
Reputacja:
0
Fajną opcją jest wycieczka Mozaika Gruzji z Konsorcjum.pl. Biuro zapewnia bogaty program zwiedzania, wieczór z winem i bezpośredni lot,a to tylko główne zalety. Bagaż 23 kg w cenie i pewność realizacji wyjazdu sprawiły, że był to wyjazd bez stresu. Cena 4450 zł jest bardzo konkurencyjna.
Liczba postów: 330
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Świetną ofertę znajdziecie też na stronie https://www.amadriapark.com/ . Z ich oferty dobrą propozycją jest hotel Amadria Park Family Hotel Jakov w Šibeniku. Hotel jest bardzo nowoczesny, no i położony jest 50m od plaży. Spora wygoda i do tego piękne widoki. Chorwacja to zawsze super propozycja.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Bardzo fajna i intymna atmosfera panuje w hotelu https://bristolbusko.pl/. Jest bardzo malowniczo położony, praktycznie w samym sercu Gór Świętokrzyskich.
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,463
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Mnie jeszcze jedna czeka podróż w tym roku, dlatego teraz szukam w atrakcyjnej cenie hotel Kraków. Może ktoś z was mnie nakieruje???? W sieci jak szperałam to znalazłam chociażby hotel Grand Ascot. Jak oceniacie to miejsce? Czy faktycznie warto byłoby się u nich ulokować? Bo lokalizacja jest mega i jeszcze pokoje bardzo ładne...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości