Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Piżama na prezent
|
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,852
Liczba wątków: 44
Reputacja:
0
Myślę, że to bardzo dobry pomysł szczególnie, że jest sporo fajnych wzorów jak np. rampers w owoce w przypadku dzieci to na pewno takie piżamki cieszą się ogromną popularnością, a dla dorosłych to już pełna dowolność. Jeśli ma to być prezent to warto wykazać się kreatywnością
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 46
Reputacja:
0
Warto poszukiwania pięknej bielizny również zacząć od sklepu Lovita w którym będziecie mogły znaleźć mnóstwo świetnych propozycji jeśli chodzi o bieliznę nocną jak komplety oraz body koronkowe w różnorodnych wzorach i jednocześnie kolorach. Warto sprawić sobie coś takiego i zaskoczyć swojego partnera!
Liczba postów: 406
Liczba wątków: 359
Reputacja:
0
(21.12.2018, 15:47)kamimarta napisał(a): Witam Polecacie gdzieś jakąś piżamę do zamówienia w internecie, jakieś takie oryginalne, ciekawe? 
Myślę, że satynowy komplet do spania ze strony Bohomoss przypadnie obdarowanej osobie do gustu. Wystarczy zobaczyć choćby na fb, ile mają fanów..  Sama u nich uwielbiam kupować.
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
Moim zdaniem piżamy damskie na prezent to świetna propozycja. Przede wszystkim taki prezent jest praktyczny  Jeśli będziecie szukać modnej i wygodnej piżamy wysokiej jakości to zerknijcie na propozycje MOHITO. W ich ofercie znajdziecie piżamy z krótkim i długim rękawem, a także bardzo wygodne i ciepłe piżamy jednoczęściowe.
Liczba postów: 167
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Moim zdaniem prezent jak najbardziej ok, polecam zajrzeć do tego sklepu https://premiumwrzos.pl mają świetne jakościowo ubrania, markowe.
Liczba postów: 908
Liczba wątków: 62
Reputacja:
0
W takim razie zabierając się przede wszystkim za poszukiwania zarówno ładnej bielizny nocnej to na pewno warto zapoznać się z ofertą sklepu online Lovita.pl jest genialną propozycją sklepu w którym znajdziecie mnóstwo propozycji, jeśli chodzi o stylową i dobrze wykonana bieliznę damską w nowoczesnym wydaniu. Z resztą zaglądając do kategorii między innymi body koronkowe, pozdrawiam i dajcie znać jak tam poszukiwania się udały!
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 1,385
Liczba wątków: 458
Reputacja:
3
W lidlu zawsze trafiam fajne piżamy dla siebie.
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Według mnie w przypadku wyboru prezentu przede wszystkim liczy się gest.
schwimmendes Haus
Liczba postów: 1,406
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Piżama to fajny pomysł na prezent, z którego osoby obdarowane na pewno się ucieszą, szczególnie w przypadku piżam satynowych https://donna.pl/13-pizamy-satynowe Osobiście najbardziej podobają mi się te ze spodniami z długimi nogawkami. Bardzo oryginalnie się w nich wygląda, oczywiście mowa o damskich satynowych piżamach
Liczba postów: 557
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
Moim zdaniem to świetny pomysł. Ja najbardziej lubię praktyczne prezenty, a piżama na pewno do takich należy. Zerknij tu http://magazyn.mohito.com/porady/pizama-...czesciowa/ - znajdziesz tam propozycje najmodniejszych w tym sezonie piżam. Warto postawić na piżamę we wzory kwiatowe - to absolutny hit tego sezonu. Sama sobie taką kupiłam niedawno
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: