09.03.2025, 23:17
A co z wozkiem? Ja ostatnio upatrzyłam sobie naprawdę fajny - Euro-Cart Flex. Ten model świetnie radzi sobie w terenie, a jednocześnie jest wygodny, lekki i łatwy w składaniu. Polecam
|
Rzeczy dla niemowlat
|
|
09.03.2025, 23:17
A co z wozkiem? Ja ostatnio upatrzyłam sobie naprawdę fajny - Euro-Cart Flex. Ten model świetnie radzi sobie w terenie, a jednocześnie jest wygodny, lekki i łatwy w składaniu. Polecam
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników!
01.07.2025, 08:21
Jeśli cenicie sobie sprzęty 2w1, to Cavoe Dada będzie strzałem w dziesiątkę – krzesełko i huśtawka w jednym. Idealne rozwiązanie, gdy brakuje miejsca albo nie chce się mieć całego arsenału dziecięcych gadżetów w salonie!
19.03.2026, 12:29
Witam wszystkie osoby, które są zainteresowane tematem naszej rozmowy. Jeżeli chodzi o mnie, toostatio trafiłem na ofertę Supermama – https://supermama.edu.pl/ , gdy szukałem szkoły rodzenia i przygotowania do porodu.
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|