Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Łóżka
Zgadzam się, że materac to klucz do wygodnego i zdrowego snu — samo łóżko to za mało. Warto zainwestować w taki, który dobrze dopasowuje się do ciała i daje komfort o każdej porze roku. Taka promocja to dobry moment, żeby pomyśleć o wymianie na coś lepszego. Co do materacy zajrzyjcie tutaj https://sensen.pl/pl/
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Osobiście coraz bardziej przekonuję się do łóżek z pojemnikiem. Przy małej przestrzeni w mieszkaniu takie rozwiązania są po prostu praktyczne. Widziałem sporo modeli na stronie Materace Sypialnie: https://materacesypialnie.pl/ - może ktoś z Was ma doświadczenie z takimi łóżkami i może się podzielić, jak to wygląda w codziennym użytkowaniu?
Odpowiedz
Przeglądając stronę https://mybed.pl/ MyBed.pl zwróciłem uwagę na różne łóżka tapicerowane i pomyślałem, że to temat, który dotyczy wielu osób urządzających mieszkanie. Czy wolicie bardziej klasyczne, proste konstrukcje, czy łóżka z wysokim, pikowanym zagłówkiem? Zastanawia mnie, które z tych rozwiązań sprawdza się w praktyce i jest najwygodniejsze przy codziennym użytkowaniu.
Odpowiedz
Dzień dobry. Chciałam zapytać o Wasze doświadczenia z urządzaniem pokoju dla dorastającego dziecka. Moja córka ma strasznie mały pokoik, dosłownie parę metrów kwadratowych, gdzie musimy upchnąć duże biurko do nauki, szafę na ubrania i jeszcze jakieś wygodne spanie. Dotychczas miała rozkładaną sofę, ale to była totalna porażka – rozkładanie tego codziennie rano i wieczorem to udręka, a i materac po dwóch latach całkiem się wygniótł i mała narzeka na bóle pleców. Doszłam do wniosku, że normalny materac i solidna rama to podstawa. Zaczęłam przeglądać nieszablonowe łóżka młodzieżowe i moją uwagę przykuły modele jednoosobowe, które mają wbudowane pod spodem szuflady z funkcją stolika albo po prostu dodatkowe miejsce do przechowywania. Wydaje się to mega praktyczne do małych wnętrz, bo każdy centymetr jest na wagę złota. Zastanawiam się tylko, czy takie ramy z litego drewna sosnowego nie są zbyt masywne wizualnie do klitki w bloku? Czy lepiej wybrać model całkiem niski, czy może taki z wyższym zagłówkiem, żeby mogła sobie wygodnie oprzeć poduszki podczas czytania książek? Doradźcie coś, bo mam mętlik w głowie, a nie chcę znowu utopić pieniędzy w coś niefunkcjonalnego.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama