Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jakie książki lubisz?
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 65
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Czytanie wartościowej literatury potrafi nie tylko rozwijać wyobraźnię, ale też pomaga lepiej rozumieć otaczający nas świat i ludzi. Często szukam pozycji, które łączą ciekawą treść z inspirującymi refleksjami i mogą wnieść coś nowego do codziennego życia. Ktoś korzystał z publikacji dostępnych na https://jungoffska.pl/ i może powiedzieć, która książka najlepiej wpasowuje się w codzienne czytanie i daje praktyczne wskazówki lub przemyślenia?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 1,059
Liczba wątków: 46
Reputacja:
0
Osobiście lubię wiele gatunków i ciężko mi wybrać jeden konkretny ale zachęcam do czytania zarówno przez dzieci jak i dorosłych. Polecam wydawnictwo Demart mapy i przewodniki to ich główna działalność ale mają także książki edukacyjne dla dzieci oraz książki historyczne, biografie oraz albumy dla dorosłych. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 232
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Czasami największą satysfakcję sprawia odnalezienie książki, której długo się szukało. W takich sytuacjach warto odwiedzić https://blackbooks.pl/content/48-antykwariat-wroclaw . To dobre miejsce dla osób, które lubią przeglądać mniej oczywiste propozycje. Można tam trafić na prawdziwe perełki literackie. Takie zakupy mają zupełnie inny charakter niż standardowe wizyty w księgarni.
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 7
Reputacja:
0
Moja domowa biblioteczka pęka już w szwach a lista pozycji do przeczytania wciąż rośnie. Kupowanie nowości wydawniczych potrafi mocno nadwyrężyć portfel dlatego nieustannie szukam sposobów na tańsze uzupełnianie zbiorów. Zazwyczaj sprawdzam najróżniejsze okazje w sieci i wykorzystuję kody rabatowe na tanie książki i bestsellery bo dzięki temu mogę zamówić nawet kilka sztuk w cenie jednej księgarnianej nowości. Dodatkowo teraz na wiosnę potrzebuję też kilku pozycji naukowych i akademickich więc przetrząsam internet w poszukiwaniu kolejnych zniżek. Bardzo pomagają mi wtedy dedykowane ekupony na książki i podręczniki online które pozwalają zaoszczędzić na literaturze specjalistycznej. Gdzie wy najczęściej zamawiacie swoje lektury?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości