Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 883
Liczba wątków: 129
Reputacja:
0
Aranżując mieszkanie naprawdę sporo zależy od dodatków - dodają charakteru i przytulności. Świeczki o zapachu perfum mogą być takim detalem, który wniesie do wnętrza niepowtarzalny klimat. Wartym uwagi jest Czar Świec, bo mają spory wybór takich akcesoriów. Zerknij na ich stronę https://czarswiec.pl/ i sprawdź, jakie świece i aromaty oferują.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Dla mnie ważne było, żeby kupić coś, co nie tylko dobrze wygląda na papierze, ale też będzie miało sens za kilka lat. I Home Invest mnie do tego przekonał – stabilny deweloper, sporo zrealizowanych inwestycji, nie rzucają słów na wiatr.
Liczba postów: 1,156
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ktoś, kto planuje budowę domu, dobrze wie, jak ważna jest rola kierownika budowy. Taka usługa dostępna jest na https://www.renomabud.pl/ i kosztuje od 1800 zł. Kierownik to nie tylko formalność – to osoba, która odpowiada za bezpieczeństwo, zgodność robót z projektem i pilnuje, żeby ekipa nie robiła fuszerki. Bez niego można się wpakować w poważne kłopoty prawne i techniczne.
Liczba postów: 951
Liczba wątków: 45
Reputacja:
1
Z całą pewnością zainteresuje Was oferta jaką posiadają w https://www.vivohouse.pl/cypr-apartamenty-na-sprzedaz U nich zawsze możecie liczyć na kompleksowe wsparcie na każdym etapie oraz profesjonalne podejście ich kadry. W tym miejscu dopasują inwestycję do Waszych możliwości finansowych i wybranego modelu inwestycyjnego. Oferta tego miejsca jest bardzo rozbudowana dzięki czemu wybór domów na sprzedaż, apartamentów i działek budowlanych na Cyprze jest bardzo prosty. To profesjonaliści którzy udzielą Wam wsparcia na każdym etapie. Przekonajcie się sami
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
moim zdaniem najlepiej inwestować w apartamenty inwestycyjne takie ja te na osiedlu Krakowska 35 we Wrocławiu głownie dlatego że to dobra lokalizacja ale ta forma inwestycji nie wymaga zaangażowania ze strony inwestora
Liczba postów: 63
Reputacja:
0
A ja bym poszedł w inwestowanie pod apartamenty turystyczne. Mniejsze ryzyko ze złym wynajmem. Do tego inna stawka. I takie apartamenty mają dużo lepsze lokalizacje. Jak dla mnie lokalizacja w Ustroniu czy Mielnie z widokiem na Bałtyk, jak to jest w apartamentach Sun&Snow, to jednak zupełnie inny poziom atrakcyjności. Takie miejsce wynajmuje się po prostu oczami, wiec zaczyna samo zarabiać na tym. A dodatkowo cena w pierwszej linii rośnie szybciej niż inne miejsca. To będzie mieć znaczenie, jak postanowimy sprzedać kiedyś apartament. Tylko po co
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 460
Liczba wątków: 20
Reputacja:
0
Zgadzam się i powiem Ci też że wielu właścicieli nieruchomości docenia fakt, że nie muszą samodzielnie zajmować się formalnościami, które potrafią być czasochłonne. Firmy zarządzające, takie jak Per Modum https://www.per-modum.pl/ na szczęście przejmują obowiązki administracyjne i techniczne.
Liczba postów: 399
Liczba wątków: 13
Reputacja:
0
Sporo mówicie o mieszkaniach, ja z kolei długo zastanawiałam się nad kupnem w przedsprzedaży. Ryzyko zawsze jest, ale u Home Invest ludzie chwalą, że firma regularnie pokazuje postępy budowy i trzyma terminy. To mnie przekonało, że można im zaufać. Kiedyś przecież też kupowało się dziurę w ziemi i fakt były firmy krzak ale według mnie firma która tyle lat jest na rynku nie będzie ryzykować swojej opinii. Bardzo podoba mi się Przystań Żerań Enklawa Ursynów.
Liczba postów: 199
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Jeśli ktoś dopiero zaczyna majsterkować, to temat jak klej do klejenia plastiku warto ogarnąć wcześniej, bo różne plastiki reagują inaczej.
Liczba postów: 117
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Przeglądając różne ogłoszenia mieszkań, często tracę czas na fałszywe lub nieaktualne oferty. Zastanawiam się, czy https://r4r.pl/ jest lepsze pod tym względem. Czy ktoś korzystał z tego portalu i faktycznie znalazł mieszkanie, które odpowiadało opisowi? Interesuje mnie też, jak wygląda komunikacja z właścicielami i czy wszystko jest tak jak piszą o tym na stronie?
|