Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Biuro księgowe
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Ja korzystam z ALBA – biura rachunkowego z Przemyśla http://biurorachunkoweprzemysl.pl/ i bardzo ich sobie chwalę, są mega solidni, o wszystkim pamiętają, więc ja o nic nie muszę się martwić no i stawki maja bardzo w porządku. Zerknijcie sobie na ich stronę, znajdziecie tam więcej przydatnych informacji.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
U mnie numerem jeden jest grupa Vattax. Sama potrzebowałam znaleźć obsługę księgową w Warszawie i polecono mi właśnie tę firmę. Muszę powiedzieć, że znają się na rzeczy i pomogli mi również w zagadnieniach związanych z RODO. Polecam zajrzeć na ich stronę https://www.vattax.pl/obsluga-ksiegowosci/.
Liczba postów: 214
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Prowadzenie księgowości to zadanie dla biura rachunkowego. Warto zainwestować w taką pomoc, bo nie dla każdego księgowość to prosta sprawa. Jak najbardziej specjaliści będą w stanie zająć się wszystkimi dokumentami, rozliczać pracowników.
Liczba postów: 124
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Co do sprawdzonego biura rachunkowego z Wołomina to odsyłam was do IRK http://www.biurorachunkowewolomin.com.pl/ Nie zawiedziecie się na nich, bo sa bardzo dobrymi specjalistami. Wszystko ogarniają jak trzeba, są terminowi i dokładni, także z nimi będziecie mieć porządek w papierach i spokojna głowę.
Liczba postów: 7
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Polecam biuro rachunkowe GAMA. To było pierwsze biuro do jakiego się odezwałam kiedy zakładałam firmę. Współpraca trwa do dziś
Liczba postów: 67
Liczba wątków: 45
Reputacja:
0
28.07.2020, 15:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.07.2020, 15:35 przez MonikaRab.)
Przejrzyjcie ofertę Biura Rachunkowego Gama. Ja rozpoczęłam z nimi współpracę za poleceniem znajomych i naprawdę nie żałuję  Są naprawdę ogromnym wsparciem dla mnie i bardzo pomagają mi w prowadzeniu własnego biznesu.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 99
Liczba wątków: 49
Reputacja:
0
Ja korzystałam z usług biura rachunkowego Gama i polecam cały ich zespół, zwłaszcza tym, którzy średnio się na tym znają i potrzebują doświadczonych ludzi, którzy ich poniekąd przeprowadzą przez świat księgowości.
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 456
Reputacja:
0
Potwierdzam, nie pożałujesz wyboru biura Gama. Korzystam z ich usług już 2 lata i dzięki nim księgowość już nie jest problemem.
Liczba postów: 43
Reputacja:
0
Wiecie może czym dokładnie jest outsourcing księgowości? Interesuje mnie ten temat ze względu na niskie koszta prowadzenia takiej księgowości. Może podpowiecie które biuro rachunkowe warto brać pod uwagę? Może słyszeliście o https://www.vattax.pl/outsourcing-ksiegowosci/ ?
Liczba postów: 3
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
11.09.2020, 09:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11.09.2020, 11:42 przez Hermionaa.)
Ja za to korzystam od dawna korzystam z ofi-detal. Bardzo dobrze mi się z nimi współpracuje, pomagają od samego początku działalności i jeszcze mają wirtualne biuro. Polecam!
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: