Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buty damskie
Ja za butami polecam zajrzeć na stronę sklepu velpa Big Grin
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Ja uwielbiam kupować obuwie na stronie sklepu velpa...
Odpowiedz
Wybór butów jest teraz bardzo duży i też bez problemu można zamówić buty przez internet. Ja często tak robię, bowiem teraz nie ma problemu z wymianą czy zwrotem, więc nawet jeśli zakup jest nieudany to nic straconego. Ostatnio moja żona zamawiała eleganckie czółenka od polskiej firmy Tanex. To producent wysokiej jakości obuwia ze skóry. Mają mega wybór, więc jeśli szukacie wygodnych butów na co dzień lub na szczególną okazję to zerknijcie na ich ofertę.
Odpowiedz
Oj to koniecznie sobie zobacz na https://stevemadden.pl/collections/buty/Botki coś czuje, że Ci ten sklep przypadnie do gustu. Bo mają genialne obuwie!
Odpowiedz
Skoro mowa o butach damskich to sama od kilku dni poszukuję jakiś fajnych butów ale raczej czółenek. W tym celu zaczęłam w ogóle sprawdzać w internecie jakie modele butów są aktualnie w modzie. I tak też między innymi znalazłam tę stronę https://hael.pl/ na której to znaleźć można obuwie skórzane. A takie to na pewno posłuży nam ładnych parę lat. Także ja na pewno wolę kupować obuwie skórzane.
Odpowiedz
Co myślicie na temat zamszowych botków? Odkryłam ciekawe modele w sklepie https://www.filippo.pl/pl/menu/damskie/b...mszowe-381 i rozważam ich zakup. Zastanawiam się jedynie nad rodzajem tworzywa. Czy impregnacja zamszu jest skuteczna, aby przedłużyć ich żywotność? Chciałabym dokonać zakupu na minimum dwa sezony, jednak zdaję sobie sprawę, że różnie z tym bywa.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Jeśli chodzi o wygodne buty na wiosnę czy też jesień, to moim zdaniem najlepsze są botki Uśmiech Sama mam w szafie kilka par. Jeśli ubicie chodzić w sukienkach, to nie problem - trzeba się tylko dobrze zastsnowić, jakie botki do sukienki będą najładniej się prezentowały. Ja akurat uważam, że wiele zależy od tego, w jakim stylu jest cała stylizacja, czy jest na przykład bardziej elegancka, czy sportowa.
Odpowiedz
Z Saway zamawiałam sobie nawet ostatnio fajne trampki. Z naturalnej skórki. Noga w nich się nie męczy, są lekkie i zgrabne, wygodnie się noszą;D
Odpowiedz
Podobają Wam się tego typu buty https://royalfashion.pl/pol_m_KOBIETA_Ob...i-925.html ? Zastanawiam się, czy są modne i warte je sobie kupić. Zawsze ubierałam się oryginalnie i szukałam niecodziennych stylizacji. Podobają mi się te buty, jednak nie mam jeszcze pomysłu, jak bym mogła je połączyć w stylizacjach. Może macie jakieś pomysły i mnie zainspirujecie.
Odpowiedz
Mam kilka par z Saway i z tych butów jestem najbardziej zadowolona! Wygodnie się w nich chodzi, są dobrze wyprofilowane, zgrabne i solidnie wykonane. Noga sie w nich nie męczy i prezentują sie na prawde ładnieUśmiech
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama