Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,178
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Nad czym się tu zastanawiać? Przecież jeśli sprawia Wam to satysfakcję, to jak najbardziej powinniście zacząć się rozwijać w tym kierunku. Na przykładzie takich rozwiązań jak https://pl.skate-europe.com/pl/menu/snowboard-1372.html najlepiej widać, dlaczego może być to dla Was tak dobrą opcją. W końcu bezpieczeństwo zawsze powinno być podstawą.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 152
Liczba wątków: 70
Reputacja:
0
Ja w tym roku na nartach nie będę jeździł. Mam nauczkę, w zeszłym roku się trochę połamałem. Jak trafiłem na https://ortopedika.pl/ to się okazało, że złamane były dwa żebra, 3 palce i ogólne potłuczenia. Może już w ogóle sobie odpuszczę narty?
Liczba postów: 63
Reputacja:
0
(12.11.2019, 16:20)micha napisał(a): (31.10.2019, 22:33)Mysz napisał(a): (31.10.2019, 10:21)BartS napisał(a): A byłaś tam samodzielnie czy ktoś to organizował? Raczej na Ukrainie wolałbym pojechać z kimś, kto zna tamtejszy rynek. Asam Bukowel wygląda ciekawie. Poszukałem filmów na YT i robi wrażenie. Z tego co doczytałem to tam jest ponad 60 km tras zjazdowych, więc na nudę nie można liczyć. Ja się nie nadaję do samodzielnego planowania takich wyjazdów. Mam zbyt mało czasu i nie wiedziałabym totalnie od czego zacząć. Swoje wyjazdy zawsze bukuję w warszawskim biurze podróży Wytwórni Wypraw. Jest ono świetnym organizatorem, a z wyjazdów z nimi zawsze powracam zadowolona.
Nie zawsze warto wszystko robić samemu. Na niektóre wyjazdy jedziemy samodzielnie, a na niektóre z biurem. Wszystko zależy od miejsca. Na ukrainę też lepiej przez biuro. Tak myślę. Bezpieczniej. No i lepiej dojechać autobusem niż własnym samochodem, bo ich drogi są dużo gorsze niż nasze. Szkoda auta. Drogi na wschodzie bywają róże, ale więcej tych właśnie gorszych. Sam też bym się tam nie zapuścił własnym autem. Szkoda go. Z drugiej strony taki wspólny wyjazd autokarem to niezła atmosfera jeszcze przed dojazdem  Sami wiecie  Ta Wytwórnia Wypraw coraz bardziej ciekawi, szczególnie, że klimaty wschodnie nie są im obce jak widzę.
Liczba postów: 1,143
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Moim zdaniem jazdy na nartach lepiej uczyć się wcześniej niż później. Dlatego właśnie super opcją jest przedszkole narciarskie: https://hski.pl/dzieci/. Warto pomyśleć poważnie o tym, aby zapisać do nich swoje pociechy.
Liczba postów: 270
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
30.01.2020, 01:47
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.01.2020, 01:50 przez mikkocki.)
Jeśli chodzi o fajny ośrodek narciarski to ja polecam Serre Chevalier, w Brianconnais w dolinie Guisane, największy ośrodek narciarski w Alpach Południowych. Ekstra tam, widoki piękne (trasy na wysokości 1200 a 2800 metrów) , świetna organizacja i bardzo dobre warunki do jazdy poza trasami. My byliśmy tam z EH School bo to bardzo dobry organizator wyjazdów sportowych a ja jestem uzależniony od sportowych wyzwań. Tu macie ich stronkę https://ehschool.pl/pl/oferta/wyjazdy-i-...alier-2020 Mają ciekawe oferty. Serre Chevalier serio jest genialny dla miłośników freestylu, jedźcie tam.
Liczba postów: 1,847
Liczba wątków: 33
Reputacja:
0
A widzieliście może kiedyś góry dolomity na żywo? My się chcemy tak w tym roku na narciarskie szaleństwo wybrać bo już raz byliśmy i bardzo nam się podobało więc pora na powtórkę
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 120
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
Jak tam wasze przygotowania do sezonu? macie już nowe narty zjazdowe albo deski? Ja nie mogę się doczekać i mam nadzieję, że ta zima będzie lepsza od tych ostatnich.
Liczba postów: 1,230
Liczba wątków: 28
Reputacja:
0
Dokładnie... kto nie lubi jazdy na nartach? My jeździmy na narty całą rodziną, razem z dziećmi - one też uwielbiają tę formę rozrywki. A tak z ciekawości, to w jakie miejsca głównie się wybieracie? Ktoś z was był Narty Włochy Livigno ? Orientujecie się jk tam z cenami? Podobno bardzo przystępne.
Liczba postów: 90
Reputacja:
0
Śnieg i narty od zawsze były moją największą pasją i w dodatku zaraziłam nią całą nasza rodzinkę. W tym roku chcemy wyruszyć do Zakopanego https://poza-domem.pl/stoki-narciarskie-zakopane . Jest tam wiele różnych stoków i ośrodków, więc musimy jeszcze się zastanowić nad konkretnym celem podróży. Zaczniemy chyba od Stacji narciarskiej Kaniówka w Białce Tatrzańskiej, bo to stok akurat dla naszych dzieciaków.
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
A ja mam pytanie z innej beczki. Potrzebuję kupić narty dla całej rodzinki i znalazłem stronę www.snowsport.pl
Robił ktoś tam zakupy, bo ceny jak i asortyment mają świetny. Dzięki za odpowiedzi
|