Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Wyposażenie magazynu
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 250
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Ja z kolei wam podpowiem firmę Progi-Bis Cieślak https://wozkiwidlowelublin.pl/ z Lublina. W grę u nich wchodzi sprzedaż i wypożyczanie wózków, wózki nowe i używane, z napędem diesel, na benzynę czy lpg, jest w czym wybierać. Cenowo jest u nich w porządku, także tym bardziej warto sobie ich sprawdzić.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Grupa: Bywalec
Liczba postów: 1,068
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
W tych czasach prowadzenie firmy, to dla mnie przede wszystkim walka o to, aby jak najwięcej pracowników mogło pracować z pozycji własnego laptopa w domu. Już od dłuższego czasu osoby, które zajmowały się zarządzaniem magazynem mogą to robić będąc na pracy zdalnej. Jeśli też macie podobne podejście, to sprawdźcie coś takiego, jak https://www.optidata.pl/oprogramowanie/wms-optipromag i oprogramowanie wms, które w sposób prosty i bardzo nowoczesny pomaga zarządzać magazynem.
Liczba postów: 168
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Wydaje mi się, że przede wszystkim ważne jest bezpieczeństwo pracowników w czasie wykonywania ich obowiązków służbowych. Mój mąż posiada firmę budowlano-usługową i zainwestował w elektryczny podnośnik koszowy. Dzięki temu jego pracownicy mogą w spokoju wykonywać swoją pracę i nie martwić się o swoje życie czy zdrowie. Jak uważacie. Czy takie maszyny są potrzebne w firmach?
Reputacja:
0
Wiecie może skąd wynajmę maszyny budowlane? Postanowiliśmy w końcu postawić własny dom.
Liczba postów: 302
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Dobrze sobie ten zrobić jak pracujecie na magazynie, albo macie taki zamiar. Z kolei mając własny magazyn może i warto pomyśleć o zasponsorowaniu kursu na operatora wózków widłowych swoim pracownikom. Jak będą i same wózki was interesować to może firma https://wynajemwozkowwidlowych.com.pl/ i ich oferta wam się przyda. W tym miejscu nie kupicie ich, ale będziecie mogli liczyć na bardzo korzystny wynajem. W wielu sytuacjach będzie to się mega opłacać.
Liczba postów: 212
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Myślę, że warto zainwestować w kompresor łopatkowy, który jest bardzo cichy i zajmuje mało miejsca. , W chwili zaniku poboru sprężonego powietrza pracuje jeszcze jakiś czas bez obciążenia i pobiera energię elektryczną generując dodatkowe koszty eksploatacji, więc wasza działalność będzie cały czas pod kontrolą. Emisja dwutlenku węgla jest również dość niska, więc to dodatkowy atut dla środowiska.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
Liczba postów: 275
Reputacja:
0
Jeśli magazyn to z pewnością przyda wam się wózek widłowy. Najważniejsze jest zapewnienie bezpieczeństwa i dbanie o stan techniczny maszyny. Warto poznać aktualne wytyczne na https://sklep.manitou.pl/blog/aktualnosc...owych.html odnośnie rodzajów przeglądu i ich zastosowania. Najważniejszy oprócz okresowego przeglądu jest moim zdaniem codzienne sprawdzenie stanu przed rozpoczęciem oraz po zakończeniu zmiany. Przegląd okresowy jest wykonywany zaraz po zakupie, a później jeśli nie wymaga tego sytuacja- co rok.
Liczba postów: 179
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
No dobra jak już jesteśmy w temacie magazynu to ja zastanawiam się z jakiego typu materiału najlepiej jest taki magazyn postawić. Dlatego też w tym celu zamierzam przejrzeć kilka różnych ofert. I tak też między innymi natrafiłam na ten link pod którym znalazłam takie bloki betonowe. W sumie to bardzo szybka metoda na postawienie magazynu więc może i warto z takiego czegoś skorzystać.
Reputacja:
0
Jednym z najważniejszych elementów wysposażenia każdego magazynu jest z całą pewnością paleciak elektryczny. Uważam, że jest znacznie lepszy od tradycyjnego, bo bardzo odciąża robotnika i usprawnia proces całej pracy. Ogólnie jestem zwolenniczką elektroniki w takich miejscach. Paleciak elektryczny to urządzenie bardziej zaawansowane technologicznie, dlatego posiada lepsze parametry niż wózek ręczny paletowy.
Liczba postów: 701
Liczba wątków: 8
Reputacja:
0
na takim magazynie na pewno nie powinno zabraknąć dobrych jakościowo wózków widłowych  ich sprzedażą oraz późniejszym ewentualnym serwisowaniem zajmuje się na pewno firma Ag Forklift https://www.agforklift.pl/udt/. warto się do nich zgłosić bo są doświadczonymi specjalistami w swojej branży, ich oferta jest konkurencyjna a ceny wyjątkowo atrakcyjne.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: