Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ubezpieczenie telefonu — czy warto?
Niewątpliwie jedną z najważniejszych polis jakie warto mieć jest ubezpieczenie na życie. Ostatnio znalazłem dla siebie dość atrakcyjną ofertę ubezpieczeniową na https://cuk.pl/ubezpieczenia/zdrowie_i_z...e_na_zycie opartą na bardzo korzystnych warunkach. Ubezpieczenie zabezpiecza mnie na wypadek wystąpienia ponad 50 różnych zdarzeń. Dużym plusem oferty jest jej elastyczność dzięki czemu mogę ją dopasować do własnych potrzeb.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Ubezpieczenie telefonu — czy warto? - przez mczay - 02.10.2018, 20:56
RE: Ubezpieczenie telefonu — czy warto? - przez DanielRu - 18.09.2019, 21:04

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama