Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szybkie pożyczki dla zadłużonych
(23.07.2019, 14:41)Jazzy napisał(a): To prawda, że mając zadłużenie, bank prawdopodobnie odmówi udzielenia kredytu. Natomiast pozabankowa firma pożyczkowa również może nie zgodzić się na przyznanie pożyczki zadłużonemu. Pomimo, że firmy te nie skupiają się aż tak bardzo na zdolności kredytowej klientów to jednak jakąś weryfikację muszą przeprowadzić, bo przecież nie będą pożyczać w ciemno. Nawet przeglądając przysłowiowe pożyczki bez BIK należy mieć na uwadze, że pożyczkodawca zerknie do baz dłużników, żeby sprawdzić czy przypadkiem nie popadliśmy w zbyt duże tarapaty. Także pomimo, że chwilówek bez BIK nie brakuje, co można sprawdzić chociażby tutaj to jednak zawsze należy postawić się w miejscu pożyczkodawcy i zastanowić, czy sami byśmy pożyczyli pieniądze takiej osobie jak my.

Też byłam zadłużona i zastanawiałam się nad tematem wzięcia szybkiej pożyczki gotówkowej, czy to dobry pomysł, czy dam radę spłacić itd. Na szczęście wszystko udało się ogarnąć bez problemu i byłam zadowolona z chwilówki.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Szybkie pożyczki dla zadłużonych - przez mpire - 06.10.2018, 22:42
RE: Szybkie pożyczki dla zadłużonych - przez Yokoichi - 16.08.2019, 10:26

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama