26.04.2023, 19:53
Ja akurat zdecydowałam się na prezent, który okazał się strzałem w dziesiątkę dla mnie i mojego męża. Kilka tygodni temu kupiłam mu profesjonalnego drona, który stał się dla nas wspaniałym narzędziem do eksplorowania nowych miejsc podczas naszych podróży. Dzięki dronowi możemy teraz dotrzeć do miejsc, do których wcześniej mieliśmy ograniczony dostęp. Na przykład, gdy byliśmy na wakacjach w górach, wysłaliśmy drona, aby zobaczyć widoki z lotu ptaka i byliśmy oszołomieni tym, co udało nam się zobaczyć. Podobnie podczas naszej ostatniej wizyty nad morzem, udało nam się zrobić kilka wspaniałych ujęć fal i wydm, które byłyby trudne do uchwycenia z powierzchni ziemi. Jednak prawdziwą przyjemnością jest to, że po powrocie z podróży możemy zaprosić naszych przyjaciół i wspólnie oglądać filmy, które udało nam się nakręcić. To daje nam możliwość dzielenia się naszymi wrażeniami z najbliższymi i pozwala nam ożywić nasze wspomnienia z podróży. Podrzucam linka do modelu, na który się zdecydowaliśmy https://megadron.pl/pl/products/dron-dji...27890.html