21.07.2019, 12:42
Dieta pudełkowa jest może i wygodna, ale uważam, że zbyt droga. Osobiście jestem zdania, że najlepiej udać się do dietetyka. Poszukaj w okolicy dietetyka, który ma naprawdę dobre opinie. Umów się, niech Ci rozpisze dietę. Ja dostałam menu na tydzień. Nie było łatwo, przyznaję, ciagle byłam głodna, ale tylko na początku. Chciałam sobie jakoś pomóc jedząc przekąski, choć stanowczo mi dietetyk zabronił. Ale to się tak łatwo mówi. Mogłam albo walnąć tą całą dietą, albo zacząć jeść coś co nie dawało wielu kalorii, coś by oszukać żołądek. I tak szukając trafiłam na produkty firmy Bakalland https://ebakalland.pl/bakalie/orzechy.html , orzechy, śliwki suszone, morele suszone, żurawina suszona. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale weżmy dla przykładu śliwki, jem ich około 8-10 sztuk, gryząc powoli, lub jem kilkanaście orzechów, upajając się ich smakiem. A dieta leci sobie swoim torem. Nie jestem głodna, kilogramy kecą w dół. Spróbuj w ten sposób, może i Ty zareagujesz w sposób pozytywny. Nie martw się nadwagą. Weź się w garść, a ja będę trzymać za Ciebie kciuki. Powodzenia.