05.04.2022, 15:42
(16.03.2022, 15:37)Seriz napisał(a): Odnośnie poszukiwań przede wszystkim profesjonalnego wsparcia w zakresie wyboru sprzętów do magazynu jak wózki widłowej, podnośniki, czy także wsparcie serwisowe i wynajem to ja tutaj jestem zdecydowanie za firmą Lemarpol z którą z resztą sam współpracuję. Prawdziwi specjaliści, bez najmniejszych zastrzeżeń odnośnie jakości w podejściu do klienta i przeprowadzanych napraw.
No tak, wózki paletowe to podstawa w magazynie, ja swoje - ręczne i o napędzie elektrycznym kupiłem online w firmie TOR INDUSTRIES. Zgłoście się do nich w sprawie zaopatrzenia magazynu, w konkurencyjnych cenach (często też mają promocje) kupicie tam m.in. wózki paletowe, wózki jezdne suwnicowe, platformy transportowe czy podnośniki, ogółem mają tam porządnej jakości urządzenia dźwignicowe i magazynowe - https://tor-industries.pl/23-wozki-paletowe-reczne Firma ma super wybór, jest bardzo solidna, fachowo też doradza no i szybko wysyła zamówiony towar, dlatego robienie u nich zakupów jest zdecydowanie warte uwagi.