Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stojak do koszykówki
(12.05.2021, 17:16)katsowa napisał(a): Od jakiegoś czasu regularnie gram w koszykówkę, a wszystko za sprawą stojaka do koszykówki, który zakupiłam na stronie Magero: https://www.magero.pl/. Mają profesjonalny sprzęt w dobrej cenie. Jeśli podobnie jak ja lubicie ten sport to zajrzyjcie na ich stronę, być może coś Wam wpadnie w oko.

Tak! Super mają tam sprzęty sportowe. Ja kupowałam tam piłki i stół do tenisa i wszystko jest bardzo dobrej jakości.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Stojak do koszykówki - przez katsowa - 12.05.2021, 17:16
RE: Stojak do koszykówki - przez nelatoja - 13.05.2021, 09:18
RE: Stojak do koszykówki - przez agnieszka1986 - 23.07.2021, 15:27
RE: Stojak do koszykówki - przez Agnieszka23 - 30.09.2021, 20:21
RE: Stojak do koszykówki - przez zosia898 - 21.12.2022, 00:16
RE: Stojak do koszykówki - przez Mirabella - 16.07.2025, 15:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama