Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Szkolenia z makijażu
Widzę, że znacie się na temacie makijażu. To dobrze, bo będę miała dla was kilka pytań z tym związanych. Szukałam ostatnio paru nowych kosmetyków dla siebie, w tym m.in. rozświetlacza i cienia do powiek. Przeglądając dostępne propozycje w drogerii internetowej, trafiłam na https://www.ezebra.pl/pl/producers/laura...56754.html markę, która muszę przyznać wcześniej była mi nieznana. Od razu w oko wpadł mi ten rozświetlacz widoczny na pierwszym zdjęciu. Miałam okazję przeczytać, że charakteryzuje go naturalne wykończenie oraz długotrwała formuła. Bardzo mi się podoba. Czy któraś z was miała już może okazję go sprawdzić? Jest jeszcze kwestia cienia do powiek, tutaj także taki znalazłam. Z tego co, miałam okazję widzieć to jest wysoko napigmentowany, a także wygodny w aplikacji. Gdyby się tak zdarzyło, że korzystałyście już z produktów marki Laura Mercier, to koniecznie dajcie znać, jak wam się sprawują. Swoją drogą widziałam tam także śliczną paletę cieni do powiek od nich. Ach, ile świetnych kosmetyków!
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Szkolenia z makijażu - przez martusiamal - 13.05.2021, 12:58
RE: Szkolenia z makijażu - przez Julia.S78 - 13.05.2021, 13:03
RE: Szkolenia z makijażu - przez needu - 31.05.2021, 07:59
RE: Szkolenia z makijażu - przez Alicja88 - 01.06.2021, 03:01
RE: Szkolenia z makijażu - przez boszka - 24.06.2021, 16:27
RE: Szkolenia z makijażu - przez hannaharendt - 14.07.2021, 11:23
RE: Szkolenia z makijażu - przez Alicja88 - 07.08.2021, 21:33
RE: Szkolenia z makijażu - przez zosia898 - 07.02.2023, 05:29

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Szybkie linki

Reklama