Myślę o tym aby zacząć działać w branży budowlanej- usługi plus skład, bo mam akurat niezagospodarowaną działkę po dziadku gdzie mógłbym to zorganizować. Wiem jednak że rozpoczęcia działalności wymaga sporego wkładu finansowego. Potencjalny wspólnik posiada 2 auta ciężarowe ale już materiały oraz część urządzeń byłoby trzeba dokupić. Najbardziej nas zaniepokoiły ceny profesjonalnych wag samochodowych, jednak na http://www.kersh-wagi.com.pl/ przeczytałem że taką wagę można wynająć. Przynajmniej na początek wydaje mi się to korzystne, bo nie wiemy ile będzie zleceń i ile przejazdów z załadunkiem. Orientuje się ktoś z Was panowie w kosztach wypożyczenia?
Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
|
Budowlanka-dobry biznes?
|
|
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i... Dołącz do grona Użytkowników! |
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: