05.02.2021, 16:40
To też jest fajny pomysł – spódnica i bluzka, ale ja jednak wolę klasyczną, elegancką suknię i uważam, że fajnie jak jest to rzecz wyjątkowa, tylko na ślub i wesele. W każdym razie ja tak wybrałam i byłam mega zadowolona. Konkretnie miałam sukienkę kupioną w IDEO DESIGN na Jagiellońskiej w Warszawie https://suknie-duzerozmiary.pl/ i panie pięknie mi dobrały suknię do figury a dodam, że mam rozmiar 46. W tym salonie specjalizują się w sukniach dla kobietek plus size no i macie tam pełen zakres usług– jest możliwość uszycia sukni na indywidualne zamówienie, są usługi braffitingu i doradztwo stylistki. Ja wybrałam gotowa sukienkę z wieszaka, więc wiedziałam jak będę wyglądać w dniu ślubu! Jest to też tańsza opcja niż uszycie takiej samej na miarę, a ze leżała świetnie to po co płacić więcej jak można wydać mniej
Wybór mają tam tak wspaniały, że nie było problemem znaleźć 5 sukienek, które świetnie na mnie wyglądały. Dodatkowo daję plusa dla cudownej obsługi, która dwoi się i troi, by przyszła panna młoda wyglądała w dniu ślubu najpiękniej na świecie
I ja, mimo nadprogramowych kilogramów, dzięki sukni od nich tak właśnie się czułam.
Wybór mają tam tak wspaniały, że nie było problemem znaleźć 5 sukienek, które świetnie na mnie wyglądały. Dodatkowo daję plusa dla cudownej obsługi, która dwoi się i troi, by przyszła panna młoda wyglądała w dniu ślubu najpiękniej na świecie
I ja, mimo nadprogramowych kilogramów, dzięki sukni od nich tak właśnie się czułam.