25.01.2021, 10:58
Taka decyzja to podstawa, do dalszego działania. Teraz pojawia się kolejny dylemat, na jakie mieszkanie się zdecydować. Wiem, sam to przerabiałem już jakiś czas temu. Jednakże tak mnie to zaciekawiło, że wciąż śledzę rynek mieszkań w stolicy. Ostatnio przeglądając internet, jak zwykle, natrafiłem na tę https://www.profbud.info/zakatek-cybisa stronę i informacje o osiedlu Zakątek Cybisa. Od razu dodam, bo to w końcu ważne, że jest to inwestycja w dzielnicy Ursynów. Nie dodałeś, w jakim mieście poszukujecie mieszkania, ale jeżeli jest to Warszawa, to polecam zajrzeć na tamtą stronę i dowiedzieć się nieco więcej. Tak na szybko dodam Ci tylko, że ta dzielnica jest dobrze skomunikowana z innymi częściami stolicy. Blisko jest także do metra. Co do samej inwestycji, to dostępnych jest wiele mieszkań o różnych metrażach. Sądzę, że powinniście znaleźć coś optymalnego dla siebie bardzo szybko. W mojej ocenie jeżeli aktualnie poszukujecie mieszkania w stolicy, to warto zajrzeć i dowiedzieć się więcej!