07.07.2020, 11:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2020, 11:37 przez hannaharendt.)
Ja to z tym opalaniem, to bym uważała, tak mi doświadczenie podpowiada. Wiecie, jak to jest, łatwo się zapomnieć i oparzenia słoneczne się pojawiają. Miałam kiedyś taką przyjaciółkę, dawno temu. Spędzałyśmy dużo wolnego czasu na plaży w upalne lato. Chwila nie uwagi i pojawiły się oparzenie słoneczne. W tamtym czasie nie było odpowiednich środków ułatwiających radzenie sobie w takiej sytuacji. Na szczęście czasy się zmieniają i pojawiają się nowe rozwiązania. Przed urlopem, sama zaczęłam szukać czegoś sprawdzonego, bo wybieram się nad morze i planuję poleżeć trochę na plaży. Obecnie moją uwagę zwrócił https://www.help4skin.pl/produkty/zel-hy...ie-oparzen ten produkt od help4skin. Pomaga nie tylko w przypadku oparzeń słonecznych, ale także otarć czy innych pęknięć skóry. Jeżeli jeszcze nie mieliście okazji słyszeć o tym produkcie, to sądzę, że warto zajrzeć i sprawdzić co ten producent ma do zaoferowania. Pozdrawiam was serdecznie i polecam zapoznać się ze szczegółami we własnym zakresie.