25.06.2020, 17:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.06.2020, 21:01 przez kontroler.
Powód edycji: pomyłka
)
Nie wiem co to dokładnie znaczy bez tych baz? Nie jestem aż tak biegła w produktach bankowych. Jeśli szukam miejsca na pożyczkę, to musi być to stabilna firma, jak choćby Santander Consumer Multirent https://www.scmultirent.pl/ . Nie żebym miała jakiś specjalny sentyment, ale wiem, że to bank w którym faktycznie dbają o klienta. Nawet w sytuacji, kiedy jest ciężko, w dobie koronawirusa, potrafili odroczyć spłaty umów leasingowych i pożyczkowych do 6 miesięcy. Osoby, które zawarły z nimi umowy nie muszą się na chwilę obecną martwić o spłatę. Mają też usługi dodatkowe, na przykład karta paliwowa, ubezpieczenie, centrum likwidacji szkód oraz bardzo przyjazną e-platformę z wygodnym i szybki dostępem do faktur, salda oraz wniosków i umów. Akurat dyskutujemy z mężem wyjazd wakacyjny i przydałoby się nieco gotówki na zmianę samochodu na nowy. Może sprawę załatwi pożyczka. Żeby nie odczuć spłaty najlepiej wziąć ją na około rok. A może lepiej wziąć samochód w leasing? Co o tym myślicie, co byłoby lepsze?