26.02.2020, 17:09
(21.02.2020, 10:36)hannaharendt napisał(a): Dzień dobry moi kochani!Świetny artykuł ! Z pewnością dużo jest tam informacji. Ja od siebie dodam, że warto jest dbać o ząbki dzieciaków już od małego. W mojej rodzinie używa się naturalnej pasty do zębów od Trawiaste, którą mogą stosować dzieci od 3 rż. Moja córcia bardzo lubi tę pastę, zresztą jak pozostała część domowników
Podpowiem wam z doświadczenia, że warto posiadać szeroką wiedzę, jeżeli ma się swoje dzieci. Tak dla przykładu powiem tylko, że chodzi mi o zęby mleczne u dzieci. Powiem wam, że sama kiedyś nie miałam wiedzy na ten temat. Na szczęście się zainteresowałam tym aspektem i zaczęłam poszukiwać informacji w globalnej sieci. Powiem wam z tego miejsca, że o ile treści jest bardzo dużo, tak większość niestety jest wątpliwej jakości. Udało mi się jednak natrafić na ciekawy i wartościowy artykuł z tego zakresu. Mam tutaj na myśli https://www.acidolac.pl/zdrowe-zeby/zeby...niemowlaka . Jest on napisany przez prawdziwą specjalistkę w swoim fachu, więc zawartym tam danym można ufać. Polecam więc sprawdzić wszystkie potrzebne szczegóły we własnym zakresie. Nigdy nie wiecie kiedy mogą się okazać one dla was przydatne. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i życzę zdrowia, nie tylko wam samym ,ale także i waszym rodzinom. Miłego dnia moi kochani!
ale co jest fajne, to to, że jest to produkt naturalny i zdrowy