Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Jak wybrać karmę przy wrażliwym żołądku psa?
|
Grupa: Użytkowniczka
Liczba postów: 37
Liczba wątków: 37
Reputacja:
0
Mój pies od pewnego czasu ma dość wrażliwy żołądek i zastanawiam się, jak podejść do wyboru karmy, żeby nie testować przypadkowo kolejnych produktów. Interesuje mnie przede wszystkim skład, źródło białka oraz to, czy karma nie zawiera zbyt wielu zbędnych dodatków. Przeglądając różne oferty, trafiłem między innymi na https://www.ganosklep.pl/, gdzie znalazłem karmy o różnych recepturach i dla różnych potrzeb psów. Nie wiem jednak, czy przy takich problemach lepiej zacząć od jednej odmiany mięsa, czy zwracać uwagę również na dodatki roślinne i sposób przygotowania karmy. Jeśli ktoś miał podobny dylemat, chętnie poznam praktyczne wskazówki dotyczące wyboru i stopniowego wprowadzania nowej karmy.
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
| Wiadomości w tym wątku |
Jak wybrać karmę przy wrażliwym żołądku psa? - przez Renatka1987 - 1 godzinę temu
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: