Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!
Ocena wątku:
- 0 głosów - średnia: 0
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
|
Nauka gry w piłkarzyki od podstaw
|
Grupa: Użytkownik
Liczba postów: 698
Liczba wątków: 688
Reputacja:
0
Do tej pory grałem tylko okazjonalnie i zazwyczaj bez żadnej konkretnej techniki. Ostatnio pomyślałem jednak, że warto nauczyć się lepiej kontrolować piłeczkę, podawać między zawodnikami i dokładniej wykonywać strzały. Początki są trochę chaotyczne, ponieważ łatwo skupić się wyłącznie na szybkim obracaniu uchwytami zamiast na spokojnym rozegraniu akcji. Do regularnych ćwiczeń przydatne mogą być własne piłkarzyki, zwłaszcza gdy chce się powtarzać określone zagrania bez presji wyniku. Nie wiem tylko, od jakiego elementu najlepiej zacząć naukę. Osoby z większym doświadczeniem mogą podpowiedzieć, czy najpierw warto ćwiczyć podania, obronę, kontrolę piłki, czy może po prostu rozgrywać dużo spotkań z różnymi przeciwnikami?
Grupa: Reklamowiec
Liczba postów: 1
Liczba wątków: 1
Reputacja: 0
Ta reklama nie jest widoczna dla użytkowników Premium oraz Wspierający, VIP, Sponsor, Inwestor .
Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!
|
| Wiadomości w tym wątku |
Nauka gry w piłkarzyki od podstaw - przez elektrycznik - 1 godzinę temu
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości