Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Modułowa zabudowa kuchenna bez zbędnego kombinowania
Próbuję ostatnio trochę bardziej zadbać o siebie od tej praktycznej strony, czyli po prostu usuwać z codzienności rzeczy, które niepotrzebnie zabierają czas albo działają na nerwy. Na mojej liście wysoko znajduje się kuchnia. Mam kilka szafek, do których dostęp jest niewygodny, za mało miejsca na większe garnki i zdecydowanie zbyt dużo rzeczy stojących na blacie. Chciałbym to w końcu zmienić, ale jednocześnie zależy mi na dość prostym rozwiązaniu, bez przesadnego kombinowania. Właśnie dlatego zacząłem przeglądać meble do kuchni modułowe i zostawiam link do sprawdzenia, bo można zobaczyć ofertę i samemu ocenić, czy taki sposób składania kuchni ma sens. Ja jeszcze jestem na etapie planowania i zastanawiam się przede wszystkim nad liczbą szuflad oraz wysokich szafek. Nie chciałbym też przesadzić i zabudować całej kuchni od podłogi do sufitu. Jak to wygląda u Was? Wolicie więcej miejsca do przechowywania czy trochę luźniejszą kuchnię z większą ilością wolnej przestrzeni?
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Modułowa zabudowa kuchenna bez zbędnego kombinowania - przez elektrycznik - 15.09.2026, 16:28

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.