5 godzin(y) temu
Witajcie forumowicze. Przychodzę z pytaniem o meble do strefy jadalnianej, która u mnie w mieszkaniu pełni też od czasu do czasu rolę tymczasowego biura do pracy zdalnej. Niestety nie mam miejsca na osobny gabinet, więc muszę znaleźć krzesła, które z jednej strony będą reprezentacyjne i ładne w jadalni, a z drugiej pozwolą przesiedzieć 3-4 godziny przy laptopie bez bólu pleców. Znajoma projektantka podpowiedziała mi, żebym zerknęła na asortyment https://cubeonline.pl/ bo mają tam spory wybór oryginalnych mebli i oświetlenia, które nie wyglądają jak z taśmy produkcyjnej. Faktycznie wpadło mi w oko kilka wyprofilowanych foteli i krzeseł tapicerowanych, które wyglądają dość ergonomicznie. Zastanawiam się jednak, jak sprawdza się utrzymanie w czystości takich mebli na co dzień, zwłaszcza jeśli w domu są dzieci albo zwierzęta? Czy ktoś z Was kupował u nich krzesła z materiału tapicerowanego albo polipropylenu i może się podzielić wrażeniami po kilku miesiącach użytkowania? Interesuje mnie głównie to, czy stelaże są faktycznie solidne i nie zaczynają skrzypieć po czasie. Z góry dzięki za każde przemyślenie!