19.05.2026, 10:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.05.2026, 10:47 przez Karolinka525.)
Swoją drogą, ostatnio się zastanawiałam nad tym, jak ważne jest odpowiednie dbanie o skórę, szczególnie w okresie jesienno-zimowym. Kupiłam sobie peeling enzymatyczny i to była strzał w dziesiątkę. Naprawdę fajnie wygładza skórę i nadaje jej blasku. Zresztą, natknęłam się na Agenity Peeling enzymatyczny do twarzy i wyglądają zachęcająco, więc może warto się przyjrzeć jego składnikom. A wy co myślicie o peelingach?
Słuchajcie, a jak to wygląda u Was z zakupami? Ja ostatnio natrafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rzeczy. Chodzi mi o femi Serio, mają tam sporo ciekawych modeli ubrań. Jak byłam z klasą na wycieczce, zauważyłam, że niektóre koleżanki miały mega stylowe kurtki i sukienki właśnie od nich. A tak w ogóle, ich oferta wydaje się być dobrze przemyślana pod kątem wygody i funkcjonalności. Zastanawiam się czy ktoś z Was zamawiało stamtąd coś? Chętnie posłucham opinii!
Słuchajcie, a jak to wygląda u Was z zakupami? Ja ostatnio natrafiłam na stronę, która ma naprawdę fajne rzeczy. Chodzi mi o femi Serio, mają tam sporo ciekawych modeli ubrań. Jak byłam z klasą na wycieczce, zauważyłam, że niektóre koleżanki miały mega stylowe kurtki i sukienki właśnie od nich. A tak w ogóle, ich oferta wydaje się być dobrze przemyślana pod kątem wygody i funkcjonalności. Zastanawiam się czy ktoś z Was zamawiało stamtąd coś? Chętnie posłucham opinii!