Otrzymaliśmy 46% naszego celu ..

Przekaż dowolną kwotę na rozwój naszej społeczności Aby uzyskać więcej informacji Kliknij Tutaj!

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy rozwój firmy bez wsparcia językowego ma sens dziś
Ostatnio coraz częściej zastanawiam się nad tym, jak bardzo język wpływa na rozwój firmy, nawet jeśli działa się głównie lokalnie. Wydaje mi się, że dziś granice trochę się zacierają i nawet małe biznesy zaczynają myśleć o klientach zagranicznych. No i tu pojawia się temat profesjonalnych usług językowych. Trafiłem na stronę Linguiniq krakow i zacząłem się zastanawiać, czy takie kompleksowe podejście nie byłoby dobrym krokiem na przyszłość. Z jednej strony wydaje się to rozsądne, bo wszystko można ogarnąć w jednym miejscu, ale z drugiej nie wiem, czy to nie jest przesada na początku. Czy ktoś z Was miał podobne rozkminy? Czy inwestowanie w tłumaczenia i inne usługi językowe od razu na starcie ma sens, czy lepiej poczekać aż firma się rozwinie? Ciekawi mnie, jak Wy do tego podchodzicie, bo temat wydaje się coraz bardziej aktualny.
Odpowiedz

Nedds24.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Dołącz do grona Użytkowników!

Wiadomości w tym wątku
Czy rozwój firmy bez wsparcia językowego ma sens dziś - przez elektrycznik - 23.03.2026, 19:18

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek:

O nas

Nedds24.pl - Najlepszy Serwis Rozrywkowy na którym możesz porozmawiać dosłownie o wszystkim - począwszy od rozrywki, na finansach i polityce skończywszy. Każdy znajdzie tutaj dla siebie swój ulubiony kącik w którym będzie się czuć jak w domu. Dla nas nie ma tematów tabu. Porozmawiasz w kulturalny sposób o czym tylko chcesz i dzięki nam poznasz wiele wartościowych osób. Zapraszamy wszystkich którzy mają szeroki zakres zainteresowań i chcą o wszystkim co ciekawe rozmawiać do woli. Jest to forum zarówno dla kobiet jak i dla mężczyzn, którzy internet traktują nie tylko jako miejsce spotkań, ale także jako źródło wiedzy i wymiany poglądów.

Reklama