17.12.2018, 12:50
Sprawdzaliście ofertę Primavery z Jastrzębiej Góry? Naprawdę jest co zobaczyć i gdzie przeżyć super czas na konferencji oraz po! Nad samą plaża i tylko 40 km od Trójmiasta. Nie ma takiego tłoku i zajęcia terminów jak w Gdańsku czy Sopocie a widoki jeszcze piękniejsze! Bardzo dużo miejsc noclegowych. My mieliśmy dwuosobowe nie wiem czy są większe. W obiekcie jest 15 nowoczesnych sal konferencyjnych. Jest dostęp do światła dziennego, bardzo dobre wyposażenie oraz dodatkowe usługi. Duży parking zmieszczą się nawet autokary. A do tego dużo opcji relaksu! Jest park Wodny z basenami oraz SPA. Polecam skorzystać z chociaż jednej opcji. Z tego co słyszałam to jest nawet opcja przyjazdu z dzieckiem na konferencje i maja nawet jakąś promo ofertę na ten cel. Sprawdzaliście ofertę Primavery z Jastrzębiej Góry? Naprawdę jest co zobaczyć i gdzie przeżyć super czas na konferencji oraz po! Nad samą plaża i tylko 40 km od Trójmiasta. Nie ma takiego tłoku i zajęcia terminów jak w Gdańsku czy Sopocie a widoki jeszcze piękniejsze! Bardzo dużo miejsc noclegowych. My mieliśmy dwuosobowe nie wiem czy są większe. W obiekcie jest 15 nowoczesnych sal konferencyjnych. Jest dostęp do światła dziennego, bardzo dobre wyposażenie oraz dodatkowe usługi. Duży parking zmieszczą się nawet autokary. A do tego dużo opcji relaksu! Jest park Wodny z basenami oraz SPA. Polecam skorzystać z chociaż jednej opcji. Z tego co słyszałam to jest nawet opcja przyjazdu z dzieckiem na konferencje i maja nawet jakąś promo ofertę na ten cel.