01.12.2025, 09:51
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.12.2025, 10:03 przez brydzewska.)
(01.12.2025, 09:34)brydzewska napisał(a): Planuję modernizację ogrzewania i coraz częściej patrzę w stronę pomp ciepła. Ktoś z Was korzysta z monoblokowa pompa ciepła? Jak wygląda eksploatacja zimą?
Planuję instalację odwadniacza do mojego kompresora i zastanawiam się nad sposobem montażu. Może ktoś korzystał z porad tutaj: montaż odwadniacza do kompresora?
Mam kilka drewnianych mebli, które chciałbym odnowić. Szukam instrukcji renowacja mebli z drewna. Ktoś już korzystał?
(01.12.2025, 09:51)brydzewska napisał(a):(01.12.2025, 09:34)brydzewska napisał(a): Planuję modernizację ogrzewania i coraz częściej patrzę w stronę pomp ciepła. Ktoś z Was korzysta z monoblokowa pompa ciepła? Jak wygląda eksploatacja zimą?
Planuję instalację odwadniacza do mojego kompresora i zastanawiam się nad sposobem montażu. Może ktoś korzystał z porad tutaj: montaż odwadniacza do kompresora?
(01.12.2025, 09:51)brydzewska Na mojej podłodze pojawiły się wypukłości po ułożeniu płytek. Czy ktoś zna sposób na wybrzuszenie płytek na podłodze? napisał(a): brydzewskaPlanuję modernizację ogrzewania i coraz częściej patrzę w stronę pomp ciepła. Ktoś z Was korzysta z monoblokowa pompa ciepła? Jak wygląda eksploatacja zimą?
Mam kilka drewnianych mebli, które chciałbym odnowić. Szukam instrukcji renowacja mebli z drewna. Ktoś już korzystał?
(01.12.2025, 09:51)brydzewska napisał(a):(01.12.2025, 09:34)brydzewska napisał(a): Planuję modernizację ogrzewania i coraz częściej patrzę w stronę pomp ciepła. Ktoś z Was korzysta z monoblokowa pompa ciepła? Jak wygląda eksploatacja zimą?